ISTT is loading!
Cristina Sterie
 /  Cristina Sterie

Cristina Sterie

Psiholog principal, specializat in psihologie clinica si consiliere si psihoterapie cognitiv-comportamentala, formator si supervizor

Cristina Sterie este psiholog principal, specializat in psihologie clinica si consiliere si psihoterapie cognitiv-comportamentala, fiind de asemenea formator si supervizor in aceste specialitati.

Cristina Sterie este psiholog principal, specializat in psihologie clinica si consiliere si psihoterapie cognitiv-comportamentala, fiind de asemenea formator si supervizor in aceste specialitati. Cristina este acreditata de Societatea Internationala de Schema Therapy ca terapeut avansat in Schema Therapy, atat pentru lucrul cu adultii cat si pentru lucrul cu grupurile, fiind primul psihoterapeut acreditat la nivel de formator si supervizor din Romania. Cristina a mai parcurs de asemenea formari in psihoterapii scurte, centrate pe resurse si solutii, a absolivit cursurile de formare in hipnoza ericksoniana in cadrul Milton Erickson Foundation, cursurile de psihoterapie scurta strategica, cursuri de formare in psihoterapie sistemica, in Analiza Tranzactionala, EMDR si diverse cursuri de psihoterapia traumei.

Fiind pasionata si fascinata de multiplele fatete ale psihicului uman si de complexitatea relatiilor intre diversele astfel de fatete, Cristina a ales sa studieze mai multe forme de psihoterapie si continua sa se specilizeze, considerand ca explorarea psihicului uman nu are o limita de timp. Lucrul cu persoanele adulte si grupurile i-a adus Cristinei oportunitatea si privilegiul de a-si pune cunostintele, pasiunea si resursele in slujba crearii unei vieti mai bune pentru fiecare persoana intalnita, sperand ca aceasta va face, cu adevarat, o diferenta.

 

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne