Daniela Rusev
 /  Daniela Rusev

Daniela Rusev

psihoterapeut practicant autonom

Viata e nepretuita, viata e frumoasa! Tocmai de aceea merita traita frumos, liber de rani, iubit si iubind. Orice efort financiar, de timp sau energie este prea mic pentru o rasplata atât de mare: viata traita cu sens!

Specializari: Terapii scurte, colaborative, orientate pe resurse si solutii

  • Masterat in psihologie
  • Atestata in metode de Programare Neuro-lingvistica (NLP)
  • Atestata in metoda de Eliberare rapida a emotiilor (EFT)

Drumul transformarii a inceput pentru mine in 1995 din necesitatea de a-mi imbunatati viata. Am participat la seminarii de dezvoltare personala, am facut cursuri, ca mai apoi sa devin practicanta a lor. Ca un firesc, la maturitate, am adaugat Facultatii de Cibernetica, pe cea de Psihologie.

Pentru ca imi plac lucrurile bine facute si pentru ca transformarea in bine a fost atât de puternica, am continuat sa ma perfectionez si sa ma dedic vindecarii si sustinerii celor din jurul meu.

Experienta propriilor vindecari si bucuria cu care traiesc transformarea celor care vin in cabinetul meu ma implinesc si dau sens existentei mele.

Iubesc aceasta profesie asa cum iubesc viata si oamenii.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.