ISTT is loading!
Diana Frazzei
 /  Diana Frazzei

Diana Frazzei

Membru fondator, psiholog clinician/consilier psihologic/psihoterapeut specialist autonom

Membra fondatoare a ISTT, specialista in psihologie clinica, psihoterapeuta formatoare in terapii scurte si consultanta orientata pe resurse si solutii si psihoterapeuta specialista in modalitatile cognitiv comportamentala si interpersonala.

Practic psihoterapia si consilierea psihologica de peste 11 ani. Am experiente de studiu postuniversitar si de practica clinica in Romania si Australia si am lucrat direct cu supravietuitori ai unor evenimente traumatice multiple si majore, precum: abuz sexual, razboi, tortura fizica, accidente.

De asemenea, abordez in terapie cu unii clienti probleme legate de un istoric mai indepartat de victimizare (verbala, sexuala sau fizica) din partea ingrijitorilor sau a colegilor, de neglijare sau abandon din partea parintilor. Majoritatea clientilor mei sunt persoane adulte femei si barbati si adolescente.

Ca exemplu de lucru cu o persoana cu trauma, o pot asista sa isi controleze mai bine emotiile si reactiile fizice, sa se relaxeze mai usor, sa se ingrijeasca mai bine, sa aiba relatii mai bune, sa isi depaseasca sentimentele de vinovatie sau de rusine, sa fie mai increzatoare.

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne