Diana Gavajuc
 /  Diana Gavajuc

Diana Gavajuc

psihoterapeut practicant autonom, consilier sub supervizare

Am oferit mintea, corpul si sufletul propriului meu destin, investind cu pasiune in ceea ce cred ca este cu adevarat importnat si ma implineste.

Un vechi proverb chinezesc spune: viata este ca un ecou, ceea ce oferi vine inapoi.

La cei 43 de ani sunt mamica a trei copii si ma oglindesc in familia mea care-mi ofera sprijinul necesar cresterii. Nu m-au ocolit nici situatii dificile care au provocat capacitatea mea de raspuns. Astfel am aflat ca “daca vrei sa mergi pe ape, trebuie sa cobori din barca”. Am invatat sa “cobor” in inima mea in cautarea coerentei cardiace, si acolo sa comunic cu Dumnezeu. Am avut oportunitatea de a cunoaste timp de 10 ani lumea marilor companii si de a-mi testa rezistenta, aptitudinile si convingerile. Ultimii 9 ani studiez si pun in practica dialogul in co-creatie psihologica, descoperind si continând lumea fiecarei persoane sau familii care vine in cabinet. In tot acest timp am tinut minte sa ma joc (imi place mult puzzle-ul), sa fac sport (ma relaxez la orele de aerobic) si sa desenez (visez cu ochii deschisi). Cu mintea pregatita, cu inima deschisa si cu empatia alimentata din experienta de viata azi intâlnesc oameni in procesul dificil al transformarii. Toti fluturii au fost cândva omizi. Metaformoza nu se poate grabi si este unica pentru fiecare. Dar, oricât de dur ar fi coconul, cred si am vazut puterea motivatiei de a trai…altfel.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.