ISTT is loading!
Diana Vasile
 /  Diana Vasile

Diana Vasile

Ph.D., senior clinical psychologist and psychotherapist, lecturer at the Faculty of Psychology and Educational Sciences, University of Bucharest, president ISTT, Romania

Psihoterapeut autonom, psiholog clinician, cadru didactic universitar.

Presedinte si membru fondator al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei

Prin preocuparea mea constanta, profesionista si pasionata pentru potentialul de dezvoltare si evolutie a fiecarui om, am reusit sa demonstrez valoarea evolutiva a recunoasterii si vindecarii ranilor psihice.

Ca om, psihoterapeut, psiholog clinician, si cadru didactic universitar, militez de peste 13 ani pentru eliberarea resurselor psihice blocate in traumele noastre, resurse care pot aduce un plus semnificativ de bucurie, sens, relatii hranitoare in viata noastra.

Studiile de master si doctorat din tara, precum si specializarile efectuate in strainatate, alaturi de experienta din practica privata si academica, mi-au permis o contributie stiintifica de inalta tinuta. Astfel, ma pot recomanda ca membru fondator al Asociatiei Române de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii (ARTS&CORS), membru fondator si presedinte al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT), membru fondator membru si asociat al International Center of Clinical Excellence (ICCE), membru fondator al Societatii de Psihoterapie Experientiala Româna (SPER), membru al Academiei Terapeutilor de Trauma din Australia (ATT).

Una dintre cele mai mari bucurii ale mele de pâna acum este faptul ca am reusit sa particip cu succes la organizarea primei conferinte pe tema psihotraumatologiei. Am convingerea ca aceasta intâlnire stiintifica si colegiala de calitate a reprezentat o sansa de dezvoltare psihologica si sociala semnificativa.

Evolutia celor din jurul meu, fie ei clienti, prieteni sau colegi, dar si evolutia mea, mi-au aratat limpede ca resursele noastre exista, in interiorul si exteriorul fiecaruia, doar trebuie cautate, scoase la lumina si folosite cu sens! Daca ne vom incumeta sa privim in interiorul nostru si dincolo de trauma cu incredere, respect, compasiune vom descoperi ca exista oportunitati de alinare, vindec

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne