Limor Navot
 /  Limor Navot

Limor Navot

Psychologist and an accredited Advanced Schema Therapist

Limor Navot este psiholog specializat in Terapia Avansata a Schemelor. Specializarea sa vizeaza tratamentul traumelor din copilarie, al tulburarilor de personalitate, precum si reglajul furiei si al comportamentelor agresive.  De asemenea, Limor are o experienta vasta in tratamentul si evaluarea riscului la persoanele private de libertate cu nivel ridicat de agresivitate, fiind coordonatorul psihologilor din

Limor Navot este psiholog specializat in Terapia Avansata a Schemelor. Specializarea sa vizeaza tratamentul traumelor din copilarie, al tulburarilor de personalitate, precum si reglajul furiei si al comportamentelor agresive.  De asemenea, Limor are o experienta vasta in tratamentul si evaluarea riscului la persoanele private de libertate cu nivel ridicat de agresivitate, fiind coordonatorul psihologilor din cadrul penitenciarului pentru femei din Israel.

In prezent lucreaza in cadrul clinicii U-center, in Olanda, cat si in cabinetul sau privat. Pe langa activitatea sa clinica, Limor Navot este directorul de formare al SafePath Institute, unde ofera instruire si supraveghere pentru echipele si institutiile de sanatate mintala din diferite tari.

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne