Livia Căciuloiu
 /  Livia Căciuloiu

Livia Căciuloiu

consilier psihologic/psihoterapeut practicant autonom

Psihoterapeut si consilier psihologic autonom, facilitator Metoda Propozitiei Intentiei, terapeut EMDR (prof. Richard Mitchell)

Sunt deschisa sa te insotesc in descoperirea ta interioara pentru dezvoltarea si insanatosirea ta, la bine si la greu si imi asum sa iti ofer o relatie securizanta, profesionala si confortabila.

Prima mea interactiune cu domeniul practicii psihologice a fost in facultate in calitate de voluntar, iar de atunci au trecut 16 ani de invatare practica si dezvoltare profesionala, in care mi-am construit o experienta consistenta de lucru cu persoane cu traume multiple, insa si o baza teoretica absolut necesara unei interventii psihologice profesioniste.

Am lucrat atât in confortul cabinetului cât si pe teren, in colaborare cu diferite ONG-uri si institutii de stat, prin intermediul proiectelor de asistare psihologica pe care le-am dezvoltat si implementat. Fiecare situatie specifica pe care am intâlnit-o mi-a oferit o intelegere mai clara si nemijlocita a nevoilor oamenilor aflati in situatii de mare vulnerabilitate, care au nevoie sa se odihneasca in siguranta unei relatii profunde, insa si de pârghii si interventii eficiente si practice pentru a se reechilibra.

Sunt absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele educatiei, fiind licentiata in ambele specializari. Sunt o persoana pragmatica si structurata, insa coerenta cu reperele curentului experiential-umanist in care am decis sa ma formez la inceput de drum. Ulterior, am urmat o serie de formari si specializari in psihotraumatologie si terapia traumei atât in tara cât si in strainatate. M-am orientat permanent spre abordarile cele mai precise si eficiente si m-am bucurat sa pot lucra si invata de la specialisti de renume international (Franz Ruppert, Richard Mitchell, Diana Vasile, s.a.), alaturi de care ma formez continuu.

In prezent, urmez programul de formare in teoria si terapia EMDR (cu prof. Richard Mitchell) si facilitez grupuri de lucru folosind Metoda propozitiei intentiei dezvoltata de catre prof. Franz Ruppert, metoda in care am urmat doua formari continue.

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne