Luxita Bara
 /  Luxita Bara
Luxita Bara

Luxita Bara

consilier/psihoterapeut practicant autonom

Consilier sub supervizare format in cadrul ARTS&CORS cu Atestat de Libera Practica in Consiliere scurta Colaborativa Orientata pe Resurse si Solutii.

Am urmat masterul Interventii fundamentale in dezvoltare personala si Psihoterapie din cadrul Universitatii Spiru Haret Bucuresti.
Am obtinut un Atestat de Libera Practica in Psihoterapii Scurte Colaborative Orientate pe Resurse si Solutii, treapta practicant sub supervizare.

Detin un certificat in Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie in urma cursurilor de formare profesionala continua ale Asociatiei de Consiliere si Terapie de Familie (A.C.T.F.).
Particip cu entuziasm la Programul celor 6 sedinte gratuite oferite de Institutul pentru Studierea si Tratamentul Traumei (ISTT) persoanelor care solicita ajutor.

Atat pe parcursul formarii mele profesionale cat si in procesul de dezvoltare personala si autocunoastere am avut privilegiul sa beneficiez de indrumarea si ajutorul unor oameni deosebiti , carora le multumesc pentru sprijinul, caldura si atentia lor.

La randul meu, ma bucur de fiecare data sa pot oferi celor aflati intr-un moment de impas suport, ghidare si insotire in procesul de ameliorare, imbunatatire si vindecare a suferintei ce le ingreuiaza si le umbreste bucuria de a trai.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.