Mădălina Pătra
 /  Mădălina Pătra
Madalina Patra

Mădălina Pătra

psihoterapeut practicant autonom

Membru al ISTT din 2013; psihoterapeut specializat in Terapii scurte, colaborative, orientate pe resurse si solutii, in cadrul ARTS&CORS, Terapia traumei si Terapie sistemica; facilitator in Constelatii ale identitatii prin Metoda Intentiei; terapeut EMDR certificat european.

Orice capat are un drum” este, la alegerea mea, unul dintre cele mai frumoase versuri pe care le-am auzit vreodata. Cu atat mai mult cu cat vine dintr-un cantec…

Pentru mine, inceputul drumului catre psihoterapie a fost la raspantia in care i-am intalnit pentru prima data pe oamenii care au fondat Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei. Am ales sa merg inspre ei, cu ei, lasand in urma intersectia. Nu voi sti niciodata ce-ar fi fost daca as fi luat-o prin stanga ori prin dreapta. Si asta e partea cea mai frumoasa, fiindca astazi simt ca am mers inainte. Ceea ce va doresc si voua!


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.