ISTT is loading!
Michael Ungar
 /  Michael Ungar

Michael Ungar

Ph.D., Family Therapist and Professor of Social Work at Dalhousie University, Canada

Michael Ungar, Ph.D, este terapeut de familie si profesor de asistenta sociala la Universitatea Dalhousie, Canada, departamentul Copil, Familie, Comunitate si Rezilienta. Cercetarile sale despre rezilienta facute global si intercultural l-au facut sa fie clasat pe primul loc in domeniul sau in lume, punand bazele a numeroase agentii guvernamentale, organizatii non-profit si companii care se

Michael Ungar, Ph.D, este terapeut de familie si profesor de asistenta sociala la Universitatea Dalhousie, Canada, departamentul Copil, Familie, Comunitate si Rezilienta.

Cercetarile sale despre rezilienta facute global si intercultural l-au facut sa fie clasat pe primul loc in domeniul sau in lume, punand bazele a numeroase agentii guvernamentale, organizatii non-profit si companii care se bazeaza pe cercetarea si munca sa clinica pentru a-si ghida abordarile in promovarea bunastarii persoanelor, organizatiilor si comunitatilor aflate sub stres. Este autorul a 17 carti pentru parinti, educatori, profesionisti in sanatate mintala si angajatori. Cea mai recenta lucrare a sa este intitulata Change Your World: The Science of Resilience and the True Path to Success, dedicata adultilor care se confrunta cu provocari la locul de munca si acasa. O alta lucrare, intitulata: Lucrul cu copiii si tinerii cu nevoi complexe: 20 de abilitati pentru a-ti construi rezilienta, dedicata profesionistilor in domeniul sanatatii mintale si I Still Love You: Nine Things Troubled Kids Need From Their Parents, un ghid accesibil pentru parintii care doresc sa isi sprijine copiii in dezvoltarea rezilientei. Pe langa faptul ca a primit numeroase premii pentru munca sa, inclusiv Premiul National Distinguished Service al Asociatiei Canadiene a Asistentilor Sociali, dr. Ungar mentine si un blog care se numeste Nurturing Resilience, care poate fi citit pe site-ul Psychology Today.

Pentru a accesa lucrarile lui Michael Ungar, va rugam sa accesati site-ul sau www.michaelungar.com.

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne