Mihai Manole
 /  Mihai Manole

Mihai Manole

psihoterapeut practicant autonom

M-am bucurat intotdeauna de „intalnirile” speciale de care am avut parte, intalniri cu oameni de la care am invatat atat de multe.

Pentru ca sunt convins ca in relatiile pe care le stabilim ne putem descoperi si cultiva potentialul.

Practic psihoterapia avand convingerea in capacitatea si dorinta noastra de a stabili o relatie sanatoasa cu noi insine si cu cei din jurul nostru. Formal sunt specializat in psihoterapie ericksoniana, hipnoza clinica, psihotraumatologie, terapie EMDR si terapie de cuplu centrata pe emotii. In practica sunt preocupat ca instrumentele terapeutice sa fie cat mai potrivit utilizate in sprijinirea nevoilor persoanei din fata de mea.

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne