ISTT is loading!
Roxana Alina Olaru
 /  Roxana Alina Olaru

Roxana Alina Olaru

Psihoterapeut, supervizor EFT (Emotionally Focus Therapy)

Sunt psihoterapeut si consilier psihologic din 2006, prima formare fiind in cadrul Institutului SPER, urmand in 2011 o formare in constelatii familiale, iar in 2016 formarea in terapia centrata pe emotii (EFT – Emotionally Focus Therapy) sub egida ICEEFT. Din 2023 am devenit supervizor EFT acreditat de ICEEF.

Sunt psihoterapeut si consilier psihologic din 2006, prima formare fiind in cadrul Institutului SPER, urmand in 2011 o formare in constelatii familiale, iar in 2016 formarea in terapia centrata
pe emotii (EFT – Emotionally Focus Therapy) sub egida ICEEFT. Din 2023 am devenit supervizor EFT acreditat de ICEEF.

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne