Stefan Cojocaru
 /  Stefan Cojocaru

Stefan Cojocaru

profesor universitar - Universitatea "A.I. Cuza" - Iasi

Stefan Cojocaru este Prof. univ. dr. in cadrul Departamentului de Sociologie si Asistenta Sociala al Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iasi, unde preda metodologia cercetarii sociologice, metodologia elaborarii proiectelor de interventie, supervizarea in asistenta sociala, metode apreciative de cercetare si interventie sociala. Este director al Filialei Iasi a organizatiei

Stefan Cojocaru este Prof. univ. dr. in cadrul Departamentului de Sociologie si Asistenta Sociala al Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iasi, unde preda metodologia cercetarii sociologice, metodologia elaborarii proiectelor de interventie, supervizarea in asistenta sociala, metode apreciative de cercetare si interventie sociala. Este director al Filialei Iasi a organizatiei HoltIS, care promoveaza practicile in domeniul parentingului apreciativ. Este cunoscut si in calitate de formator, evaluator al serviciilor sociale si practician in domeniul asistentei sociale, fiind o persoana-resursa la nivel national si international. Este promotorul abordarii apreciative in domeniul asistentei sociale, managementului de caz si supervizarii, viziune care pune accent pe renuntarea la „paradigma deficientei” si centrarea pe succes.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.