Valentin Radu Arsene
 /  Valentin Radu Arsene

Valentin Radu Arsene

psihoterapeut practicant autonom

Psihoterapeut specializat in Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii, cu 7 ani de experienta;

  • Facilitator in metoda constelatiilor (constelatii de grup si individuale);
  • Terapeut EMDR certificat european si membru al Societatii Romane de EMDR
  • Membru al ISTT (Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei) inca de la infiintarea acestuia in 2010.

Psihologul de azi s-a construit pe temelia unui om fascinat de cultura, arta si spiritualitate, dar si ca majoritatea barbatilor, interesat de tehnica, bricolaj si sport.
Formarea mea profesionala este rezultatul cautarilor personale de aproape 17 de ani in care m-am aplecat cu pasiune asupra domeniului psihologic prin studiu, practica in cabinet si participari la numeroase conferinte in tara si peste hotare. Am rafinat totul in stilul personal de lucru care a devenit o colectie ce acopera toate abordarile fundamentale de interventie din domeniul psihoterapiei si tehnicile cu cel mai mare impact dovedit stiintific pentru schimbare si vindecarea emotionala.
Am integrat in practica mea cunoasterea care si-a demonstrat validitatea, trecand proba timpului, iar pentru ca lumea se schimba rapid, m-am deschis catre beneficiile tehnologiei si caut sa fiu mereu la curent cu ultimele descoperiri. A fost foarte important pentru mine sa pot oferi atat o terapie profunda, cu intelesuri psihanalitice cat si directii clare, pragmatice, cognitiv-comportamentale, intr-o intelegere umanista a existentei.
Toate acestea le-am pus sub umbrela gandirii strategice a Terapiilor Scurte pentru ca interventia sa fie cat mai moderna, mai flexibila, mai focusata pe solutii, mai centrata pe nevoile clientilor.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.