Victoria Dicu
 / Victoria Dicu

Victoria Dicu

Coordonator, actor

Victoria Dicu face parte de mai bine de 10 ani din echipa de actori a Teatrului Național București (TNB) dar poate fi văzută și pe scena Teatrului Bulandra sau a unor teatre independente. Aparițiile ei variază de la roluri episodice (în „Bârfe, zvonuri și minciuni”, „Allegro ma non troppo”), secundare („Vizita bătrânei doamne”) până la roluri principale („Obiceiuri necurate”, „Eden”), dar prezența scenică este consistentă și acaparatoare a atenției publicului în fiecare dintre ele.

„Viața nu e menită să meargă. A fost așezată  printre noi ca să ne învețe și e alegerea noastră dacă alegem să ne distrăm și să
râdem în timp ce învățăm, sau să trecem printr-un proces continuu de frustrare și disperare.”
(Lenny Ravich „TERAPIA PRIN RÂS – un lucru amuzant întâmplat pe calea spre iluminare”)


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.