ISTT is loading!

SUNTEM AICI PENTRU TINE

Daca ai suferit un accident, ai pierdut pe cineva drag, ti-ai pierdut slujba, ai probleme de sanatate sau, pur si simplu, nu-ti mai gasesti drumul in viata, este foarte probabil sa traiesti o trauma. Traumele netratate la timp conduc la dificultati majore in viata de zi cu zi.

SPECIALISTI IN TERAPIA TRAUMEI

Specialistii nostri in terapia traumei iti pot oferi ajutor in aflarea, clarificarea, acceptarea si depasirea blocajelor interioare ce-ti intarzie rezolvarea problemelor.
Pentru ca solutiile apar intr-un context, te invitam sa-l alegi pe cel potrivit tie:

  • Sedinte de consiliere si psihoterapie individuala
  • Sedinte de psihoterapie de grup
  • Prelegeri publice
VEZI EVENIMENTELE PUBLICE DEDICATE TIE

PROGRAME DE ASISTENTA

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei vine in sprijinul dumneavoastra cu programe de asistare psihologica tarifata si programe gratuite pentru situatii speciale.

Daca cererea vizeaza acest tip de asistare psihologica, va recomandam sa consultati site-ul la sectiunea „Despre noi „- „Psihologi recomandati de ISTT” pentru a va alege terapeutii cu care ati dori sa lucrati. Aveti posibilitatea sa faceti max. trei optiuni.

VEZI MAI MULT AICI

In situatia in care sunteti: somer(a), elev(a) sau student(a), persoana dintr-o familie cu venituri reduse sau fara venituri, pensionar(a) cu pensii mici, sau va confruntati cu alte situatii financiare care pot incadra persoana/familia in situatia necesitatii asistarii sociale, atunci ISTT va ofera serviciul de asistare psihologica gratuita.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu de asistare gratuita, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: asistare@istt.ro

VEZI MAI MULT AICI

Cata vreme o trauma psihica nu este recunoscuta, ea nu poate fi vindecata. Trauma este fundalul psihic pentru aparitia tulburarilor emotionale, tulburarilor de personalitate, adictiilor, psihozelor, tulburarilor de somatizare, bolilor si blocajelor.

Multe persoane cauta sprijin terapeutic, iar psihoterapia de grup este o alternativa sau o completare a psihoterapiei individuale. Organizam grupuri de explorare si restructurare psihica.

VEZI MAI MULT AICI

Departamentul a fost infiintat pe data de 6 oct 2014, in cadrul Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei, cu scopul de a oferi asistenta psihologica militarilor si familiilor acestora, intr-un cadru securizat, profesionist si confidential.
VEZI MAI MULT AICI

Mobbing-ul este perceput de catre angajatii hartuiti ca fiind una dintre cele mai traumatizante experiente umane, dupa cele legate de moartea unor persoane apropiate. Este responsabilitatea fiecaruia dintre noi de a trata cu seriozitate si de a acorda importanta cuvenita situatiilor de mobbing intalnite fie in randul celor apropiati fie al colegilor, prietenilor, cunoscutilor.
VEZI MAI MULT AICI

VEZI PSIHOLOGII NOSTRI

ISTT

Vezi testimoniale de la persoanele asistate prin ISTT

Vezi evenimentele si workshop-urile ISTT dedicate tie si inspire-te din timp

VEZI EVENIMENTE VIITOARE

PARTENERI

Din dorinta de a oferi servicii de calitate, am dezvoltat parteneriate importante cu companii de incredere din Romania.

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne