ISTT is loading!
Avram Eliza, Romania Libera – Incendiul din Colectiv. Lista companiilor...
 /   / Avram Eliza, Romania Libera – Incendiul din Colectiv. Lista companiilor...

Avram Eliza, Romania Libera – Incendiul din Colectiv. Lista companiilor care si-au oferit ajutorul victimelor si familiilor lor

Mai multe companii si-au anuntat ajutorul pentru victime din clubul Colectiv si pentru familiile lor.

Astfel, Uber Bucharest ofera transport gratuit de la centrele de donare, Medlife ofera tratament in regim de ambulatoriu in Life Memorial Hospital, iar Farmacia Materna ofera produse pentru vindecarea plagilor arse.
De asemenea, SKAL International Romania a reusit sa mobilizeze cinci hoteluri din Bucuresti pentru a oferi cazare gratuita famililor din provincie pentru a fi alaturi de cei dragi, Vola.ro – Bilete Avion suporta integral costurile biletelor de avion pentru rudele de gradul I si II ale celor decedati care se afla in afara tarii, iar Istt Tratamentul Traumei ofera consiliere psihologica.

Citeste intreg articolul pe http://www.romanialibera.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne