ISTT is loading!
Protejat: CiNPT, editia a VII-a: Workshop 2 – Roxana Olaru –...
 /  Protejat: CiNPT, editia a VII-a: Workshop 2 – Roxana Olaru –...
Protejat: CiNPT, editia a VII-a: Workshop 2 – Roxana Olaru – ”Cum vorbim despre ce nu putem vorbi – Abordarea traumei in relatia de cuplu din perspectiva EFT”
Lectori

Acest conținut este protejat cu parolă. Pentru a-l vedea, te rog să introduci parola mai jos:


ISTT
Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
ISTT
Vrei sa participi in sala sau online?
Acest eveniment se va desfasura in format hibrid: atat in sala, cat si online, prin intermediul platfomei ZOOM. Te rugam sa optezi pentru varianta potrivita tie.
ISTT
Participa la evenimentul: Protejat: CiNPT, editia a VII-a: Workshop 2 – Roxana Olaru – ”Cum vorbim despre ce nu putem vorbi – Abordarea traumei in relatia de cuplu din perspectiva EFT”
Facturare:
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON (TVA inclus)

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :
SuccessURL* :


 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne