Conferinta Internationala de Psihotraumatologie 2015 (CINPT)
 /  Conferinta Internationala de Psihotraumatologie 2015 (CINPT)
Conferinta Internationala de Psihotraumatologie 2015 (CINPT)
 SECTIUNEA ALBASTRA

Se adreseaza cu precadere specialistilor in sanatate mintala (psihologie clinica, psihoterapie, consiliere, psihiatrie) si practicienilor care lucreaza in mod curent cu persoane cu trauma (medici, asistenti medicali, cadre militare si din politie, mediatori etc.), dar si celor aflati la inceputul parcursului profesional, interesati de psihotraumatologie si de modalitati de lucru pentru eliberarea resurselor blocate de experiente traumatice.
Evenimentul se desfasoara in zilele de 3 si 4 octombrie 2015, Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Sos. Panduri nr. 90.

 SECTIUNEA ROSIE

Poarta denumirea „Fii Bine cu Tine!” si se adreseaza publicului larg, adica tuturor persoanelor interesate sa faca fata mai bine dificultatilor vietii. In aceasta sectiune se vor aborda teme de interes actual precum: ce strategii putem adopta pentru a solutiona problemele aparute in familie si in cuplu, cum sa ne punem la adapost copiii de experiente traumatice si ce putem face pentru a debloca resursele inghetate de experiente traumatice de viata.
Conferinta „Fii Bine cu Tine!” va avea loc sambata 2 noiembrie 2013 la sediul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii Bucuresti.

Lectori

Franz Ruppert
Prof. Dr. Franz Ruppert este profesor universitar la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen din anul 1992 si psihoterapeut cu practica privata.

Serban Ionescu
Academician Prof. Dr. SERBAN IONESCU este medic psihiatru si psiholog clinician, profesor emerit la Universitatea Paris 8 Vincennes – Saint-Denis (Franta) si la Université du Québec à Trois-Rivières (Canada), membru corespondent al Academiei de Stiinte Medicale din Romania si Doctor Honoris Causa.

Robyn Gordon
Ms. Robyn Gordon
LECTOR, CLINICIAN, SUPERVIZOR
In cadrul Scolii de Consiliere Psihologica si Psihoterapie a Institutului Cairnmiller preda Terapie Maritala si de Cuplu.

Diana Vasile
Conf. Univ. Dr. Diana Vasile este psiholog, psihoterapeut si conferentiar universitar la Universitatea Hyperion si la Universitatea din Bucuresti.
Este Presedintele Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei si membru fondator al mai multor asociatii profesionale din Romania.

Catalin Nedelcea
Conf. Dr. Catalin Nedelcea, doctor in psihologie si psihoterapeut formator, are o experienta de peste 17 ani in psihoterapia individuala si de grup.

TIPURI DE LUCRARI

Lucrarile se pot incadra in urmatoarele categorii:

  • Cercetare – lucrari ale cercetatorilor sau echipelor de cercetare din psihologie, cercetari cantitative sau calitative.
  • Lucrari practice, aplicative – studii de caz din consiliere, psihoterapie, strategii de interventie din cadrul institutiilor, propuneri de noi tehnici, metode de interventie sau asistare psihologica, psiho-educationala, psiho-sociala.
  • Studii teoretice – cele care propun idei noi, perspective noi, amendamente la teoriile existente, inclusiv review-uri toretice.
  • Lucrarile prezentate de invitatii speciali si cele acceptate de comisia stiintifica vor fi publicate intr-un volum cu ISBN.
  • Acceptarea lucrarilor se va face pe baza criteriilor anuntate de departamentul stiintific al CiNPT.

 

Conferinta Internationala de Psihotraumatologie 2015

Conferinta Internationala de Psihotraumatologie 2015

Conferinta Fii bine cu tine, de Acum! 2015

Conferinta Fii bine de Acum, 2015


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Vezi evenimentul video
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Conferinta Internationala de Psihotraumatologie 2015 (CINPT)
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.