Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va fi Bine cu El! 2017
 /  Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va fi Bine cu El! 2017
Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va fi Bine cu El! 2017

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) va invita, la acest inceput de an, sa fiti parte a unui club special.
In premiera, proiectul „Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va fi Bine cu El!” se va desfasura sub forma a sase intalniri dedicate parintilor.
Va asteptam in ultimele doua seri de joi ale lunilor: ianuarie, februarie si martie, intre orele 18.30 si 20.30.
Invitatia se adreseaza parintilor dornici si deschisi sa dialogheze cu echipa noastra de specialisti, formata din psihologii: Monica Lespezanu, Andra Costin, Roxana Agafitei si Anamaria Draguta.
Intr-o atmosfera calda si relaxata, serile au tematica libera, dar se centreaza pe nevoile parintilor ai caror copii au varste cuprinse intre doi si 14 ani. Va propunem o calatorie interioara care sa va ghideze spre aflarea unor raspunsuri legate de o mai buna relationare si comunicare parinte-copil; o mai clara pozitionare a voastra, ca parinti, in fata provocarilor si specificului varstei; o buna intelegere a diferitelor comportamente si manifestari ale copiilor, precum si a modului de gestionare si reglare sanatoasa a acestora.

Clubul pentru parinti „Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va fi Bine cu el!” se desfasoara in 19 si 26 ianuarie, 16 si 23 februarie, 23 si 30 martie, intre orele 18.30-20.30 la sediul ISTT, strada Giacomo Puccini nr. 8A, etaj 5, sector 2, Bucuresti.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Pentru o mai buna organizare, va rugam sa va inscrieti printr-un mail la adresa fiibinecutine@istt.ro.
Intalnirile sunt independente unele de altele, prin urmare, desi noi va asteptam la toate, puteti alege sa participati la oricare si oricate dintre ele.

Ne vedem joi?

Pana atunci, iti uram sa fii bine cu tine!

Echipa ISTT


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va fi Bine cu El! 2017
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 25 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.