ISTT is loading!
Cum pot sprijini dezvoltarea sexuala a copilului meu?
 /  Cum pot sprijini dezvoltarea sexuala a copilului meu?
Cum pot sprijini dezvoltarea sexuala a copilului meu?
Lectori
 • Diana Vasile
  Ph.D., senior clinical psychologist and psychotherapist, lecturer at the Faculty of Psychology and Educational Sciences, University of Bucharest, president ISTT, Romania

Workshop interactiv pentru parinti

Varsta copilului nu conteaza 😊

Parintii au multe responsabilitati in sustinerea dezvoltarii copiilor lor. Si multe responsabilitati in intreaga lor viata. Aspectele legate de sexualitate sunt printre cele mai provocatoare si, in acelasi timp, delicate, atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Fricile, ingrijorarile, intrebarile si indoielile par sa creasca o data cu copilul. Parintii nu sunt si nici nu trebuie sa fie singuri in eforturile de a-si educa si de a-si ghida copiii. Comunitatea are si ea un rol foarte important si de aceea ISTT raspunde acestei nevoi de sprijin. Suntem pregatiti sa venim cu informatii, cu recomandari si cu explicatii la care adaugam convingerea ca ii pustem ajuta pe parinti sa faca fata manifestarilor, discutiilor si tacerilor copiilor lor atunci cand vine vorba despre sexualitate.

Vom clarifica:

 • Ce inseamna sanatate sexuala? Care este legatura dintre aceasta si sanatatea fizica si cea psihica?
 • Ce inseamna sa fii „normal” din punct de vedere sexual?
 • Cand si mai ales cum sa dai informatii despre sexualitate? Trebuie sa ii vorbesc copilului despre sexualitatea mea de parinte? Care sa fie „regulile casei noastre”?
 • Ce se intampla cu copiii care manifesta comportamente sexuale cand sunt foarte mici?
 • Homosexual, transgender sau gender fluid – ce e important sa stim?
 • Cum sa abordez problema relatiilor sexuale? La ce varsta?
 • Cum sa limitez influenta celorlalti? Dar informatiile din mass-media si social media?
 • Ce sa fac eu si ce sa faca scoala?

Diana Vasile, presedintele ISTT, va invita joi, 15 iunie 2023, incepand cu ora 18.00, la o discutie online de aproximativ 3 ore pe aceasta tema. Timp de 90 de minute veti avea parte de informatiile pe care le consideram relevante si utile pentru parinti, iar in restul timpului vom oferi raspunsuri punctuale la intrebarile participantilor.

Workshop-ul se desfasoara exclusiv online, pe platforma Zoom.


BRE
Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
BRE
Vrei sa participi in sala sau online?
Acest eveniment se va desfasura in format hibrid: atat in sala, cat si online, prin intermediul platfomei ZOOM. Te rugam sa optezi pentru varianta potrivita tie.
BRE
Participa la evenimentul: Cum pot sprijini dezvoltarea sexuala a copilului meu?
Date pentru facturarea pe Persoana Juridica:
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 200 RON (TVA inclus)

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :
SuccessURL* :


 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne

slot thailand