Curs: Asistare psihologica pentru cadrele medicale care lucreaza cu bolnavi...
 /  Curs: Asistare psihologica pentru cadrele medicale care lucreaza cu bolnavi...
Curs: Asistare psihologica pentru cadrele medicale care lucreaza cu bolnavi aflati in stadii terminale
Ghid de ingrijiri paleative pentru psihologi

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT), in parteneriat cu Fundatia Bucuria Ajutorului, au initiat un proiect vizand realizarea unui ghid pentru psihologii care lucreaza in domeniul ingrijirilor paleative.

Pe langa informatiile privind suportul si relatia cu bolnavii aflati in stadii terminale, proiectul cuprinde si organizarea de workshop-uri de formare pentru specialistii care profeseaza in domeniul psihologiei, psihoterapiei sau medicinei.

Proiectul a luat nastere in urma cursului de comunicare a vestilor proaste pentru cadrele medicale care lucreaza in domenul ingrijirilor paleative, curs care a fost sustinut de doi dintre psihoterapeutii din cadrul ISTT (Luxita Bara si Florentina Nicolescu) in prima jumatate a acestui an.


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Curs: Asistare psihologica pentru cadrele medicale care lucreaza cu bolnavi aflati in stadii terminale
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.