ISTT is loading!
Eu si identitatea. Prelegere sustinuta de Prof. Dr. Franz Ruppert
 /  Eu si identitatea. Prelegere sustinuta de Prof. Dr. Franz Ruppert
Eu si identitatea. Prelegere sustinuta de Prof. Dr. Franz Ruppert
Lectori

Avem privilegiul de a organiza un nou eveniment de exceptie. Pe 20 aprilie, Prof. Franz Ruppert se va afla la Bucuresti, unde va sustine prelegerea „Eu si identitatea”. Evenimentul este dedicat tuturor celor interesati de domeniul psihotraumatologiei – public larg si specialisti deopotriva.

Prof. Dr. Franz Ruppert este psiholog, psihoterapeut cu o vasta practica privata si profesor universitar la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen din anul 1992. Sustine prelegeri si workshop-uri in foarte multe tari ale lumii, devenind din ce in ce mai cunoscut si mai solicitat datorita noutatilor pe care le aduce constant asupra intelegerii psihicului si gratie rezultatelor muncii sale.
Franz Ruppert a revolutionat psihoterapia prin abordarea psihismului uman dintr-o alta perspectiva si a generat o noua maniera de lucru cu metoda constelatiilor. Stilul sau unic si original este profund uman, respectuos si transformator pentru forta interioara a persoanei. A scris o serie de carti, iar dintre cele mai reprezentative enumeram: „Splits in the Soul”, ”Symbiosis and Authonomy”, „Trauma, Fear and Love”, „Early Traumas”.
Mai multe informatii despre Franz Ruppert puteti afla pe www.franz-ruppert.de.

Revenim in curand cu detalii despre locul unde se va desfasura evenimentul.


ISTT
Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
ISTT
Vrei sa participi in sala sau online?
Acest eveniment se va desfasura in format hibrid: atat in sala, cat si online, prin intermediul platfomei ZOOM. Te rugam sa optezi pentru varianta potrivita tie.
ISTT
Participa la evenimentul: Eu si identitatea. Prelegere sustinuta de Prof. Dr. Franz Ruppert
Facturare:
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 150 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :
SuccessURL* :


 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne