ISTT is loading!
Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO...
 /  Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO...
Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO – 15 mai 2018
Lectori
  • Diana Vasile
    Ph.D., senior clinical psychologist and psychotherapist, lecturer at the Faculty of Psychology and Educational Sciences, University of Bucharest, president ISTT, Romania

Prezentare eveniment

Va multumim pentru interesul acordat evenimentului „Traumele Timpurii”!

Va anuntam cu bucurie ca vom reedita evenimentul si pe data de 15 mai 2018!

Vom discuta despre cum istoria noastra de viata incepe inca dinainte de nastere, despre influenta materialului genetic asupra intregului nostru parcurs inca de timpuriu, despre traume si gestionarea lor, precum si despre multe alte aspecte legate de trauma.

Pe 15 mai, incepand cu ora 18:00, va asteptam la sediul Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) din strada Giacomo Puccini nr. 8A, in sala mare de la etajul 1, la un eveniment in cadrul caruia vom raspunde intrebarilor voastre legate de trauma si evolutia ei.

Program

Ca si la editiile precedente, seara va fi deschisa de Conf. Univ. Dr. Diana Vasile, cu prelegerea „Traumele timpurii”, o incursiune de 30 de minute intr-o lume a carei explorare a capatat in ultimii ani din ce in ce mai mult sens.

Prelegerea va fi urmata de proiectia unuia dintre cele mai asteptate filme documentare: „In Utero”. Realizat in anul 2015, in Statele Unite, in regia lui Kathleen Man Gyllenhaal, filmul urmareste impactul pe care viata intrauterina il are asupra dezvoltarii noastre. Timp de 100 de minute, veti fi in contact cu unele dintre cele mai abilitate voci la nivel mondial – cercetatori, medici si psihologi. De la ei veti afla cum experientele traite de noi in perioada intrauterina ne modeleaza propriul viitor. Documentarul „In Utero” dovedește clar ca este stiintific posibil ca efectele unui eveniment traumatic sa fie transmise de la o generatie la alta prin modificari asupra genelor.
Filmul este subtitrat in limba romana, iar ISTT este unic detinator in Romania al drepturilor de difuzare a documentarului „In Utero”. O sesiune de intrebari si raspunsuri de o jumatate de ora va inchide seara.

Mai multe despre renumitul film „In Utero” puteti vedea aici: https://youtu.be/Rtt-62U9XYs

Fii bine cu tine!

Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei


ISTT
Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
ISTT
Vrei sa participi in sala sau online?
Acest eveniment se va desfasura in format hibrid: atat in sala, cat si online, prin intermediul platfomei ZOOM. Te rugam sa optezi pentru varianta potrivita tie.
ISTT
Participa la evenimentul: Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO – 15 mai 2018
Facturare:
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 100 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :
SuccessURL* :


 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne