Prelegere: „Cine sunt eu intr-o societate traumatizata si traumatizanta?”,...
 /  Prelegere: „Cine sunt eu intr-o societate traumatizata si traumatizanta?”,...
Prelegere: „Cine sunt eu intr-o societate traumatizata si traumatizanta?”, Prof. Dr. Franz Ruppert – 12 aprilie
Lectori
  • Franz Ruppert
    Prof. Univ. Dr. la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen, psiholog, psihoterapeut

Este societatea in care traim traumatizata? Este ea, totodata, traumatizanta pentru noi? Care sunt consecintele pe care mediul social il are asupra noastra? Va asteptam vineri, 12 aprilie, la o prelegere care abordeaza subiectul traumatizarii psihice dintr-o perspectiva aparte. Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada Nord, sala Diamond 2, Strada Daniel Danielopolu 44, Bucuresti, incepand cu ora 18.30. Participantii la eveniment vor beneficia de traducere consecutiva din limba engleza in limba romana.

Prof. Franz Ruppert va vorbi despre cum afecteaza trauma psihica societatile si despre cum societatile produc traumatizare sistematica in randul membrilor lor. Iar consecintele acestei realitati in care traim constau – potrivit profesorului german – in mentinerea unei dinamici victima-agresor la nivel relational – fie ca discutam despre politica, economie, fie ca discutam despre relatiile de cuplu ori despre relatia dintre parinte si copil. „Intrebarea este: cum iesim din aceasta dinamica distructiva si cum putem trai cu adevarat in loc sa supravietuim si atat?” – este provocarea lansata de Prof. Franz Ruppert.

Franz Ruppert este profesor universitar la Universitatea de Ştiinte Aplicate din Munchen din anul 1992 si psihoterapeut cu practica privata. Sustine prelegeri si workshop-uri in foarte multe tari ale lumii, devenind din ce in ce mai cunoscut si mai solicitat datorita noutatii intelegerii sale asupra psihicului si rezultatelor sale in stimularea sanatatii umane.
Franz Ruppert a revolutionat psihoterapia prin abordarea psihismului uman dintr-o alta perspectiva si generând o noua maniera de lucru. Stilul sau unic si original este profund uman, respectuos si transformator pentru forta interioara a persoanei. A scris o serie de carti, dintre care cele mai reprezentative sunt: Splits in the Soul, Symbiosis and Autonomy, Trauma, Fear and Love, Early Traumas.

Mai multe informatii puteti afla pe www.franz-ruppert.de

Fii Bine cu Tine,

Echipa ISTT


Participa la evenimentul: Prelegere: „Cine sunt eu intr-o societate traumatizata si traumatizanta?”, Prof. Dr. Franz Ruppert – 12 aprilie
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 150 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.