Workshop deschis de Constelatii ale Intentiei, Prof. Franz Ruppert –...
 /  Workshop deschis de Constelatii ale Intentiei, Prof. Franz Ruppert –...
Workshop deschis de Constelatii ale Intentiei, Prof. Franz Ruppert – 12-13 aprilie
Lectori
  • Franz Ruppert
    Prof. Univ. Dr. la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen, psiholog, psihoterapeut

*Important! Acest eveniment este deschis si publicului larg.

Avem bucuria de a anunta inca un eveniment special! In acest weekend, la invitatia ISTT, prof. Franz Ruppert se va afla din nou la Bucuresti, unde va sustine un workshop deschis atat specialistilor, cat si publicului larg. Asa cum ne-a obisnuit, prof. Ruppert va folosi pentru acest workshop Metoda Intentiei.

Participarea la workshop include si participarea la prelegerea „Cine sunt eu intr-o societate traumatizata si traumatizanta?”, care se va desfasura vineri, incepand cu ora 18:30 (fara o inscriere separata pentru prelegere si intr-un loc diferit).

Program:

Vineri, 12 aprilie

9:00 – 17:00 Workshop (Metoda Intentiei); sediul ISTT, strada Giacomo Puccini nr. 8A, Bucuresti, etajul 1

18:30 – 20:30 Prelegerea „Cine sunt eu intr-o societate traumatizata si traumatizanta?”; Hotel Ramada Nord, sala Diamond 2, Strada Daniel Danielopolu 44, Bucuresti

Sambata, 13 aprilie

9:00 – 17:00 Workshop (Metoda Intentiei); sediul ISTT, strada Giacomo Puccini nr. 8A, Bucuresti, etajul 1

Participantii la eveniment vor beneficia de traducere consecutiva din limba engleza in limba romana.

Psihotraumatologia Orientata spre Identitate este o arie dezvoltata de psihoterapeutul german Franz Ruppert. Interesul sau s-a centrat initial pe impactul transgenerational al traumelor, in special in aria tulburarilor mentale severe. Insa in ultimii ani atentia sa a fost concentrata pe modul in care psihotrauma ne afecteaza identitatea, denumindu-si astfel interventia Terapie bazata pe Teoria Psihotraumei Orientate spre Identitate. Franz Ruppert a dezvoltat o maniera proprie de lucru numita Metoda Intentiei, bazata pe teoria atasamentului si pe teoria psihotraumei, asa cum le-a inteles din propria sa experienta de lucru.
Unicitatea stilului sau consta in modul de analiza si abordare a traumelor de relatie si a celor timpurii (de la conceptie, din perioada intrauterina si pana la nastere), care stau la baza disfunctionalitatilor noastre emotionale si fizice din prezent.
Rezultatele muncii sale se observa in clarificarile, ameliorarile si reglarile profunde care se produc in functionarea psihica si care sunt dobandite in lucrul personal cu aceasta metoda. De altfel, pentru aceste rezultate Franz Ruppert a devenit atat de cunoscut si de apreciat ca psihoterapeut, iar programul sau incarcat de prelegeri si grupuri de lucru in foarte multe tari ale lumii este doar una dintre dovezi.

Metoda Intentiei s-a dezvoltat pe baza metodei constelatiei, asa cum a fost ea conceputa de Bert Hellinger, insa Franz Ruppert a transformat-o intr-o interventie terapeutica foarte eficienta si profunda, intr-un instrument de intelegere a mecanismelor psihice sanatoase si a mecanismelor de protectie fata de experientele traumatizante. Prin intermediul Metodei Intentiei avem acces la aspecte mai putin constiente ale psihicului nostru, putem vedea mai clar conflictele noastre interioare si interpersonale, le putem intelege si integra. Foarte multe persoane au beneficiat deja de experienta vindecatoare si transformarea interioara aparute ca rezultat al acestei metode.

Franz Ruppert este profesor universitar la Universitatea de Ştiinte Aplicate din Munchen din anul 1992 si psihoterapeut cu practica privata. Sustine prelegeri si workshop-uri in foarte multe tari ale lumii, devenind din ce in ce mai cunoscut si mai solicitat datorita noutatii intelegerii sale asupra psihicului si rezultatelor sale in stimularea sanatatii umane.
Franz Ruppert a revolutionat psihoterapia prin abordarea psihismului uman dintr-o alta perspectiva si generând o noua maniera de lucru. Stilul sau unic si original este profund uman, respectuos si transformator pentru forta interioara a persoanei. A scris o serie de carti, dintre care cele mai reprezentative sunt: „Corpul meu, Trauma mea, Eul meu”, „Trauma, atasament si constelatii familiale”, „Simbioza si Autonomie”, „Trauma, Fear and Love”, „Early Traumas, Splits in the Soul”.
Mai multe informatii puteti afla pe www.franz-ruppert.de

Fii Bine cu Tine,

Echipa ISTT


Participa la evenimentul: Workshop deschis de Constelatii ale Intentiei, Prof. Franz Ruppert – 12-13 aprilie
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 800 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.