ISTT is loading!
Prelegere Prof. Dr. Franz Ruppert: Trauma timpurie e intotdeauna acum –...
 /  Prelegere Prof. Dr. Franz Ruppert: Trauma timpurie e intotdeauna acum –...
Prelegere Prof. Dr. Franz Ruppert: Trauma timpurie e intotdeauna acum – 15 mai
Lectori

In atentia participantilor! Va rugam sa intrati pe platforma Zoom cu o ora inainte de a incepe evenimentul pentru a afla detalii tehnice si nu numai despre maniera in care se va desfasura workshop-ul.

Ne pregatim pentru o altfel de intalnire cu Prof. Dr. Franz Ruppert, pastrand bucuria revederii. Altfel, pentru ca marcam o premiera: este pentru prima data cand Franz Ruppert va sustine o prelegere online in Romania. Altfel si pentru ca tema abordata pune intr-o lumina aparte traumatizarea timpurie. Iar titlul ales de profesor ne da indicii in acest sens.

Trauma este raspunsul pe care psihicul il da in fata unor evenimente de viata coplesitoare, in timp ce trauma timpurie este, asa cum ii spune si numele, o astfel de experienta interioara dramatica intamplata devreme, chiar foarte devreme in existenta noastra. Si totusi, prof. Ruppert ne propune sa vorbim despre trauma timpurie la timpul prezent. Ramanem curiosi si deschisi si va invitam vineri, 15 mai, incepand cu ora 19.00, la o noua intalnire cu Prof. Dr. Franz Ruppert. Prelegerea “Trauma timpurie e intotdeauna acum” / „Early Trauma is Always Now” va fi organizata exclusiv in mediul online, prin intermediul platformei Zoom, dar suntem siguri ca va fi cel putin la fel de apreciata si de valorificata, ca fiecare intalnire cu Dr. Ruppert.

Important! Veti primi pe e-mail din partea noastra coordonatele pentru accesul pe platforma Zoom pentru participare cu o zi inaintea evenimentului, adica pe 14 mai. Evenimentul va beneficia de traducere in limbile romana si rusa. 

Franz Ruppert este profesor universitar la Universitatea de Ştiinte Aplicate din Munchen din anul 1992 si psihoterapeut cu practica privata. Sustine prelegeri si workshop-uri in foarte multe tari ale lumii, devenind din ce in ce mai cunoscut si mai solicitat datorita noutatii intelegerii sale asupra psihicului si rezultatelor sale in stimularea sanatatii umane.
Franz Ruppert a revolutionat psihoterapia prin abordarea psihismului uman dintr-o alta perspectiva si generând o noua maniera de lucru. Stilul sau unic si original este profund uman, respectuos si transformator pentru forta interioara a persoanei. A scris o serie de carti, dintre care cele mai reprezentative sunt: Splits in the Soul, Symbiosis and Autonomy, Trauma, Fear and Love, Early Traumas.

Mai multe informatii puteti afla pe www.franz-ruppert.de

Participarea la eveniment se poate face DOAR in urma inscrierii online si a achitarii biletului. Va rugam sa urmati pasii de inscriere, iar dupa achitarea facturii aferente biletului, veti primi din partea noastra coordonatele pentru accesul pe platforma Zoom pentru participare. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail la workshop@istt.ro sau la telefon 0737245807 – de LUNI pana VINERI, intre 10.00 si 17.00.

Multumim si va asteptam!

Fii Bine cu Tine,

Echipa ISTT


ISTT
Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
ISTT
Vrei sa participi in sala sau online?
Acest eveniment se va desfasura in format hibrid: atat in sala, cat si online, prin intermediul platfomei ZOOM. Te rugam sa optezi pentru varianta potrivita tie.
ISTT
Participa la evenimentul: Prelegere Prof. Dr. Franz Ruppert: Trauma timpurie e intotdeauna acum – 15 mai
Facturare:
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 100 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :
SuccessURL* :


 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne