Prin labirintul adolescentei, obstacole si provocari pentru parinti –...
 /  Prin labirintul adolescentei, obstacole si provocari pentru parinti –...
Prin labirintul adolescentei, obstacole si provocari pentru parinti – Repere de psihoeducatie si interventie – 25.05.2023
Lectori
  • Monica Lespezanu
    consilier psihologic specialist/psihoterapeut practicant specialist

O vorba veche spune „copii mici probleme mici, copii mari probleme mari”. Cel mai bine inteleg aceasta zicala parintii de adolescenti sau cei care au depasit deja aceasta etapa cu ai lor copii. Cum e sa fii parinte de adolescent? Cu ce provocari te confrunti? Ce probleme intampini si simti uneori ca te coplesesc? Cum sa fii si sa faci mai bine pentru copilul tau adolescent ca acestuia sa-i fie bine in viata?

Perioada adolescentei reprezinta criza centrala a intregii dezvoltari umane. Este cea mai tumultoasa si provocatoare etapa dintre toate. Ca parinte esti un adevarat erou in momentul in care ai un adolescent acasa. Atelierul propus vine in intampinarea ta, parinte de adolescent!

  • Ca sa intelegi mai bine cum e cu schimbarile pe toate planurile la aceasta varsta;
  • Ca sa intelegi de ce adolescentul tau gandeste, simte, se comporta intr-un anumit fel;
  • Ca sa te pozitionezi mai bine si mai linistit in fata lui;
  • Ca sa poti aborda si rezolva probleme ale lui si ale relatiei voastre.

O data ce vei parcurge acest pas, vei afla ce si cum sa faci cu adolescentul tau ca sa poti interveni la nevoie, sa-l poti ghida si educa. Vei putea, de asemenea, sa ii oferi sprijin mai adaptat si mai sanatos, astfel incat Tu, El si Relatia voastra sa functioneze mai bine. Sa iesiti la lumina mai repede, mai multumiti si cu bine din labirintul adolescentei.

Atelierul propus vine in intampinarea parintilor de adolescenti cu varsta intre 12 si 20 ani si aduce cu o serie de informatii stiintifice despre perioada adolescentei si despre modul in care parintii pot gestiona relatia cu adolescentii lor. Va fi o intalnire interactiva, in care parintii vor pleca cu raspunsuri la intrebarile care ii framanta, dar si cu incredere in capacitatile si resursele lor.

Joi, 25 mai 2023, incepand cu ora 17.30, timp de 3 ore, Monica Lespezanu va asteapta sa va aventurati impreuna prin labirintul adolescentei! Programul va cuprinde doua ore de prezentare interactiva, o pauza de 15 minute si o sesiune de intrebari si raspunsuri de 45 de minute. Workshop-ul se desfasoara exclusiv in sala.


BRE
Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
BRE
Vrei sa participi in sala sau online?
Acest eveniment se va desfasura in format hibrid: atat in sala, cat si online, prin intermediul platfomei ZOOM. Te rugam sa optezi pentru varianta potrivita tie.
BRE
Participa la evenimentul: Prin labirintul adolescentei, obstacole si provocari pentru parinti – Repere de psihoeducatie si interventie – 25.05.2023
Facturare:
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 200 RON (TVA inclus)

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :
SuccessURL* :


 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne