ISTT is loading!
Prof. Dr. Franz Ruppert, prelegere pe tema: Sexualitatea – placere,...
 /  Prof. Dr. Franz Ruppert, prelegere pe tema: Sexualitatea – placere,...
Prof. Dr. Franz Ruppert, prelegere pe tema: Sexualitatea – placere, stres sau teroare?
Lectori

Anuntam cu bucurie o noua intalnire cu Prof. Dr. Franz Ruppert. Pe 16 noiembrie, profesorul va sustine o prelegere al carei titlu anunta un subiect sensibil – „Pleasure, Stress or Terror – What is Our Human Sexuality Good For?” / „Placere, stres sau teroare – La ce ne serveste sexualitatea?” Tot atunci, va fi lansata cea mai recenta carte semnata de Franz Ruppert – „Corpul meu, trauma mea, eul meu”, publicata de Editura Trei.

Evenimentul este dedicat tuturor celor interesati de domeniul psihotraumatologiei – public larg si specialisti deopotriva. E important sa stiti ca prelegerea va beneficia de traducere consecutiva in limba romana.

Programul:

18:00-18:30 Inregistrarea participantilor;

18:30-18:45 Lansarea cartii „Corpul meu, trauma mea, eul meu”;

18:45-20:45 Prelegerea „Placere, stres sau teroare – La ce ne serveste sexualitatea?”;

20:45-21:00 Sesiune de autografe.

IMPORTANT: Pentru a evita intarzierea la acest eveniment, va rugam sa tineti cont de traficul de vineri seara.

 

Prof. Dr. Franz Ruppert este psiholog, psihoterapeut cu o vasta practica privata si profesor universitar la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen din anul 1992. Sustine prelegeri si workshop-uri in multe tari ale lumii, devenind din ce in ce mai cunoscut si mai solicitat datorita noutatilor pe care le aduce constant asupra intelegerii psihicului si gratie rezultatelor muncii sale.

Franz Ruppert a revolutionat psihoterapia prin abordarea psihismului uman dintr-o alta perspectiva si a generat o noua maniera de lucru cu metoda Constelatiilor Propozitiei Intentiei. El este creatorul Teoriei Psihotraumatologiei Orientate pe Identitate. Stilul sau unic si original este profund uman, respectuos si transformator pentru forta interioara a persoanei. A scris o serie de carti, iar dintre cele mai reprezentative enumeram: „Splits in the Soul”, ”Symbiosis and Authonomy”, „Trauma, Fear and Love”, „Early Traumas”.

Mai multe informatii despre Franz Ruppert puteti afla pe www.franz-ruppert.de.


ISTT
Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
ISTT
Vrei sa participi in sala sau online?
Acest eveniment se va desfasura in format hibrid: atat in sala, cat si online, prin intermediul platfomei ZOOM. Te rugam sa optezi pentru varianta potrivita tie.
ISTT
Participa la evenimentul: Prof. Dr. Franz Ruppert, prelegere pe tema: Sexualitatea – placere, stres sau teroare?
Date pentru facturarea pe Persoana Juridica:
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 150 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :
SuccessURL* :


 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne