Workshop: “Cum sa ajutam cu riscuri minime?”
 /  Workshop: “Cum sa ajutam cu riscuri minime?”
Workshop: “Cum sa ajutam cu riscuri minime?”
Lectori
  Eveniment special, organizat de ISTT dupa tragedia din Club Colectiv.
  Un workshop de doua ore, sustinut de presedintele ISTT, Diana Vasile

  Ce putem face ca sa fim cu adevarat de ajutor?

  A ajuta este, in aceste momente, intr-o comunitate socata si bulversata de tragicul eveniment intamplat vineri seara in clubul bucurestean Colectiv, un impuls firesc.
  Pentru a ne asigura ca STIM CE FACEM, ca NU RISCAM sa facem mai mult rau din avantul nostru de a face bine, Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei organizeaza maine, 4 noiembrie, de la ora 19:00, in Amfiteatrul Stoian al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei Bucuresti (Soseaua Panduri nr. 90) un workshop dedicat voluntarilor si tuturor acelora care vor sa sustina persoanele afectate de tragedie. Timp de doua ore, presedintele ISTT, Conf. Univ. Dr. Diana Vasile va fi gata sa va insoteasca si sa va ghideze intr-o mai buna intelegere a ideii de ajutor in astfel de situatii.

  Vezi si tu cum poti sa ajuti


  Vezi evenimentul video
  Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
  Vezi evenimentul video
  Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
  Participa la evenimentul: Workshop: “Cum sa ajutam cu riscuri minime?”
  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
  Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
  ( * ) Camp obligatoriu

  Total: RON

  Produs* :
  Nume* :
  Prenume* :
  Email* :
  Telefon* :  Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

  Newsletter

  Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.