Workshop: “Schimbarea copilului tau incepe cu tine” (TDM)
 /  Workshop: “Schimbarea copilului tau incepe cu tine” (TDM)
Workshop: “Schimbarea copilului tau incepe cu tine” (TDM)

Bucuresti, 24 august 2015. Pentru prima data in România, DR. LAURA MARKHAM, expertul american nr.1 in parenting si fondator www.ahaparenting.com, sustine 4 conferinte speciale pe 14 si 15 noiembrie 2015, la RIN GRAND HOTEL, despre dezvoltarea si mentinerea unei relatii armonioase in familie: „Parinte linistit, deci copii fericiti”, „Creste un copil inteligent emotional”, „Parinti linistiti, frati fericiti” si „Parenting linistit: mindfulness si autocontrol”.

Evenimentul face parte din seria Conferintelor TOTUL DESPRE PARENTING. Inscrierile se pot face aici. Evenimentul este sprijinit de Olympus.

Cine este Laura Markham?
Dr. Laura Markham este cunoscuta si admirata de sute de mii de cititori din intreaga lume pentru abordarea ei personala care pune accentul pe legatura dintre parinte si copil. Sfaturile sale surprinzatoare se adreseaza parintilor de copii de toate vârstele, de la bebelusi si pâna la adolescenti, si pot fi citite pe AHAparenting.com, MotheringMagazine, Pregnancy.org.
Dr. Laura Markham isi propune sa schimbe lumea, preschimbând adultii de mâine unul câte unul, prin ajutorul oferit parintilor lor.

“Sunt onorata si fericita ca voi vizita România in luna noiembrie. Astept cu nerabdare sa aflu care sunt provocarile cu care se confrunta parintii români si ce greutati intâmpina ei in procesul de crestere a copiilor. Sunt incântata ca le voi putea impartasi metoda mea metoda mea de parenting blând si ca ii voi putea ajuta sa isi schimbe si sa isi transforme in bine relatia pe care o au cu copiii. “ a declarat dr. Laura Markham.

CUI SE ADRESEAZĂ?

Evenimentul se adreseaza, in egala masura, parintilor si specialistilor.
Se adreseaza tuturor celor care sunt interesati sa afle cum sa indeparteze cei 3 „dusmani” ai fericirii – ȚIPĂTUL, CEARTA si PEDEAPSA – si sa le inlocuiasca cu cei mai buni „prieteni”: CONECTAREA, ECHILIBRUL, BUCURIA.
Sfaturile practice oferite de DR. LAURA MARKHAM se bazeaza pe cele mai noi cercetari in domeniul psihologiei si neurostiintei.

La conferintele din 14-15 noiembrie vom afla:

  • Cum sa ne ghidam copiii spre A VREA sa coopereze fara sa apelam la tipete, mite, amenintari sau pedepse;
  • Cum dezvolta copiii respect de sine, rezistenta la stres si atasamente nu co-dependenta;
  • Cum sa gestionam conflictele dintre frati si sa ii ajutam sa devina prieteni pe viata;
  • Cum sa inlocuim tipetele cu conectarea.
DE CE SĂ PARTICIPĂM LA CONFERINȚE?

Dupa intânirea cu Dr. Laura Markham, vom sti sa folosim cele mai potrivite unelte sa ne transformam starea atunci când ceva ne dezechilibreaza. Vom avea parte de ghiduri de interventie, sugestii de jocuri, si mai ales de sprijin. Ne vom simti inspirati sa construim un plan de schimbare de durata a vietii de familie.

“Dupa Michael Thompson si Alfie Kohn, Dr. Laura Markham a fost alegerea fireasca pentru urmatoarea editie a Conferintelor TOTUL DESPRE PARENTING. Dr. Laura Markham si-a facut o misiune din a explica parintilor ca ceea ce numim „parenting” are legatura in primul rând cu ceea ce se petrece in sufletul parintilor, si mai putin cu comportamentele copiilor. Ea nu se rezuma sa explice acest lucru, ci ofera si instrumentele practice pentru a ne imbunatati propria viata emotionala si pentru a putea sa ramânem conectati cu copiii nostri chiar si in cele mai dificile momente. Pe scurt, participarea la Conferintele TOTUL DESPRE PARENTING este cel mai frumos cadou pe care il putem face copiilor nostri”, spune Despina Badescu, redactor-sef al platformei TOTUL DESPRE MAME.

DR. LAURA MARKHAM este autoarea cartilor „Parinti linistiti, copii fericiti: cum sa inlocuim tipetele cu conectarea” si „ Parinti linistiti, frati fericiti: cum sa crestem frati prieteni pe viata”, in curs de aparitie la editura Multi Media Est Publishing. In calitate de specialist, ea ajuta parintii sa isi transforme relatia cu copiii lor. In conferintele sale, Dr. Laura Markham isi personalizeaza interventiile in functie de nevoile publicului sau, bazându-se pe sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Despre TOTUL DESPRE MAME:
Platforma TOTUL DESPRE MAME pune la dispozitia parintilor si a tuturor celor interesati de cresterea si ingrijirea copiilor informatii testate din sfera parentingului. Pe TOTUL DESPRE MAME parintii vor gasi interviuri cu specialisti de top, articole documentate, platforma noastra jucând, in acelasi timp, si rolul unui mijloc de transmitere a experientelor reale cu care se confrunta parintii in viata de zi cu zi.

TOTUL DESPRE MAME are o abordare holistica a vietii de familie: de la sanatate la psihologie, de la educatie la nutritie, parintii informati ai secolului nostru vor gasi aici o sursa esentiala de cunostinte verificate si testate.
 
Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati: conferinte@totuldespremame.ro

Anca Macoviciuc
Communication Consultant
0721 354 078

Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop: “Schimbarea copilului tau incepe cu tine” (TDM)
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.