Workshop: “Dragostea prin ochi de copil si parinte”
 /  Workshop: “Dragostea prin ochi de copil si parinte”
Workshop: “Dragostea prin ochi de copil si parinte”
Seminar interactiv adresat publicului larg

Cum se vede, cum se simte si cum se traieste sentimentul de dragoste din cele doua perspective?

Te invitam sa afli raspunsuri in cadrul unei intalniri care deschide mintea pentru a avea acces mai usor la suflet.
Vei putea afla despre cum descopera copiii emotiile si despre cum le decodifica pe rand in relatie cu mama, cu tatal, dar si din interactiunea parintilor intre ei.
Vei putea intelege ca semnificatia pe care o atribuie copiii intamplarilor din viata lor este sursa durerii emotionale de mai tarziu si nu intamplarea in sine. Vei retine ca atunci cand e mic, poate copilul apreciaza multimea si marca jucariilor primite, dar cu siguranta mai tarziu va conta doar felul in care i-ai vorbit si ti-ai manifestat dragostea pentru el.

Asa ca, fie ca esti parinte sau te pregatesti sa devii, aceasta intalnire iti va aduce informatii utile si clarificari despre cum devine fiecare adult rezultatul propriei sale copilarii. Din aceasta perspectiva, este foarte important sa intelegi cum il va ajuta pe micutul tau prezenta si manifestarea afectiunii tale, siguranta relatiei voastre si asumarea rolului de parinte cu responsabilitati, dar si cu limite.

Ii vei face un mare dar copilului tau daca iti vei permite trairea si exprimarea iubirii in relatiile voastre familiale. Daca iti doresti ca cel pe care il cresti sa devina un adult echilibrat si matur emotional, vino cu incredere la acest eveniment dedicat relatiilor sanatoase si durabile.

Seminarul este primul dintr-o serie de evenimente de care se poate bucura orice persoana interesata de dezvoltare personala si de relatii armonioase cu cei dragi.

Lector: Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut

Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop: “Dragostea prin ochi de copil si parinte”
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.