Workshop ISTT: Corpul meu, intre carcasa si templu
 /  Workshop ISTT: Corpul meu, intre carcasa si templu
Workshop ISTT: Corpul meu, intre carcasa si templu
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom

Important!

În lumina noilor informații oferite de către Ministerul Sănătății, vă comunicăm decizia echipei Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei de a reprograma evenimentele din lunile martie si aprilie cu scopul de a contribui la acțiunile de prevenție referitoare la COVID-19.

Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru evenimentele pentru care au fost emise.

Vă vom ține la curent cu posibilitățile de reorganizare a evenimentelor pe canalele noastre de comunicare: site-ul nostru – www.istt.ro, newsletter-ul și pagina noastră de Facebook.

De asemenea, vom reveni cu informații menite să vă sprijine în această perioadă solicitantă.

Cu încredere în capacitatea noastră de a fi bine cu noi,

Echipa ISTT

Cat de mult constientizam importanta corpului nostru in buna functionare cu noi insine… sau cat de putin? Este corpul un soclu pe care stam, pe care capul sau hainele il pun in valoare, ii dau importanta sau, din contra, ii oferim hrană, lichide sau alte substanțe mai mult de cat ii trebuie? Pe 9 aprilie, incepand cu ora 18.00, colega noastra Diana Vasile, iti da intalnire la un nou workshop din seria de prelegeri Fii Bine cu Tine!: Corpul meu intre carcasa si templu. Evenimentul va avea loc la sediul ISTT, Strada Giacomo Puccini nr 8A, in sala de la etajul 1.   

Descriere eveniment

Stim, in teorie, ca pentru o relatie sanatoasa cu noi insine, dar si cu cei din jur, avem nevoie de să trăim sănătos în corpul nostru. Dar cat de mult stim sa ne ascultam corpul, cum putem sa folosim cunostintele psihologice, de specialitate, pentru a ne intelege pe noi si din prisma corpului in care traim și prin care ne exprimăm, iti propunem sa aflam impreuna intr-un eveniment inedit, organizat in premiera de Institutul nostru. Acest eveniment este dedicat tuturor acelora care vor sa se descopere, sa se dezvolte, si care vor sa invete cum relatia cu propriul corp poate fi un pas important intr-o dezvoltare sanatoasa si armonioasa.

Asadar, din seria de prelegeri Fii Bine cu Tine!, te asteapta inca o experienta interactiva, cu exemple solide si impartasiri de situatii, in urma careia vei afla:

  • Cum poti folosi cunostintele psihologice, indeosebi cele din psihologia sanatatii si psihologia traumei, pentru păstrarea sanatatii și prevenirea bolilor;
  • Ce inseamna somatizarea si care sunt efectele ei;
  • Cum functioneaza corpul ca receptor de baza pentru psihic;
  • Cum ajungem sa fim inapoi in corpul potrivit;
  • Cum ne ferim de situatiile limita si ce putem face atunci cand nu ne mai apartine corpul;
  • Cum functioneaza mintea si corpul, impreuna sau separat;
  • Cum ne privim noi si cum ne privesc ceilalti.

Si vei ajunge sa Fii bine cu tine in corpul tau!

Lector: Diana Lucia Vasile, PhD, psiholog, psihoterapeut, formator

Diana Vasile este psihoterapeut de trauma, psiholog clinician si cadru didactic universitar cu experienta de peste 20 ani, recunoscut pentru claritatea explicatiilor oferite si a legaturii eficiente dintre teorie si practica. De asemenea, este formator si supervizor in psihoterapie experientiala si in psihoterapii scurte. Interesul sau se centreaza pe analiza procesului traumatic al persoanelor care trec prin experiente adverse de viata si pe stimularea resurselor acelei persoane, cu scopul recuperarii functionarii si sanatatii psihice cat mai rapide si mai stabile. In ultimii 15 ani a obtinut o intelegere profunda si o imbinare originala a teoriei traumatizarii psihice, a principiilor de functionare a relatiilor inter-umane (cu accent pe cea psihoterapeutica) si a celor trei mari orientari psihoterapeutice.

Este membru co-fondator al mai multor asociatii profesionale de psihoterapie din tara (ISTT, SPER; ARTS&CORS; ARTeS, ARPT, APOPS) si presedinte al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

Important! Acest eveniment va fi inregistrat si transmis live. Participarea voastra la eveniment echivaleaza cu acceptul vostru de a fi prezenti in materialul inregistrat si distribuit online.

Participarea se poate face DOAR in urma inscrierii online si a achitarii biletului.

Fii Bine cu Tine!

Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop ISTT: Corpul meu, intre carcasa si templu
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 150 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.