Workshop ISTT: Prin labirintul adolescentei, obstacole si provocari pentru...
 /  Workshop ISTT: Prin labirintul adolescentei, obstacole si provocari pentru...
Workshop ISTT: Prin labirintul adolescentei, obstacole si provocari pentru parinti – 5 iunie
Lectori
  • Monica Lespezanu
    consilier psihologic practicant autonom/psihoterapeut practicant autonom

O vorba veche spune: ,,copii mici, probleme mici… copii mari, probleme mari”. Cel mai bine rezoneaza si inteleg aceasta zicala parintii de adolescenti sau cei care au depasit deja aceasta etapa cu ai lor copii. Cum e sa fii parinte de adolescent? Cu ce provocari te confrunti din partea copilului tau? Ce probleme intampini si simti uneori ca te coplesesc? Cum sa fii si sa faci mai bine pentru copilul tau adolescent ca acestuia sa-i fie bine in viata?

Va asteptam pe 5 iunie, intre orele 17.00 si 20.00, in cadrul unei prezentari interactive, sa gasim impreuna raspunsul la toate aceste intrebari. Colega noastra Monica Lespezanu ne va purta Prin labirintul adolescentei, obstacole si provocari pentru parinti, oferindu-ne Repere importante de psihoeducatie si interventie. Monica este psihoterapeut, consilier si psiholog educational autonom, cu o experienta larga in cadrul Institutului nostru si nu numai, dar si parinte de adolescent de 18 ani.

Evenimentul se va desfasura exclusiv online, prin intermediul platformei Zoom. Va rugam sa urmati pasii de inscriere, iar dupa achitarea facturii aferente biletului, veti primi din partea noastra coordonatele pentru accesul pe platforma Zoom pentru participare.

Descriere eveniment

Perioada adolescentei reprezinta criza centrala a intregii dezvoltari umane. Este cea mai tumultoasa si provocativa perioada dintre toate. Ca parinte esti un adevarat erou in momentul in care ai un adolescent acasa. Atelierul propus vine in intampinarea ta, parinte de adolescent! Ca sa intelegi mai bine cum e cu schimbarile pe toate planurile la aceasta varsta, de ce adolescentul tau gandeste, simte, se comporta intr un anumit fel, ca sa te pozitionezi mai bine si mai linistit in fata lui, ca sa poti aborda si rezolva probleme ale lui si ale relatiei voastre! Odata parcurgand acest pas vei afla ce si cum sa faci cu adolescentul tau ca sa poti interveni, ghida, educa, oferi, sprijini mai adaptat si mai sanatos, astfel incat Tu, El si Relatia voastra sa functioneze mai bine! Sa iesiti la lumina mai repede, mai multumiti si cu bine din labirintul adolescentei!

Atelierul propus vine in intampinarea parintilor de adolescenti cu varsta intre 12 si 18 ani, aduce cu o serie de informatii stiintifice despre perioada adolescentei si despre modul in care parintii pot educa si interveni in relationarea cu adolescentii lor. Va fi o intalnire interactiva, in care parintii vor pleca cu raspunsuri la intrebarile care ii framanta, dar si cu incredere in capacitatile si resursele lor de parinti.

Vineri, 5 iunie 2020, incepand cu ora 17, timp de 3 ore, va asteptam sa ne aventuram impreuna prin labirintul adolescentei!

Participarea se poate face DOAR in urma inscrierii online si achitarii biletului. Va rugam sa urmati pasii de inscriere, iar dupa achitarea facturii aferente biletului, veti primi din partea noastra coordonatele pentru accesul pe platforma Zoom pentru sustinerea cursului. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail la workshop@istt.ro sau la telefon 0737245807 – de LUNI pana VINERI, intre 10.00 si 17.00.

Multumim si va asteptam!

Fii Bine cu Tine!
Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop ISTT: Prin labirintul adolescentei, obstacole si provocari pentru parinti – 5 iunie
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 150 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.