Workshop ISTT: Traumele de relatie, 6 -7 noiembrie
 /  Workshop ISTT: Traumele de relatie, 6 -7 noiembrie
Workshop ISTT: Traumele de relatie, 6 -7 noiembrie
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom

Important!

In acord cu reglementarile in vigoare in contextul COVID-19, va anuntam ca evenimentele noastre vor putea fi organizate in urmatoarea perioada online, prin intermediul Zoom.

Workshop-ul „Traumele de relatie” va avea loc intre 6-7 noiembrie, respectand programul de mai jos. Evenimentul se va desfasura strict online, prin Zoom. 

Vineri, 6 noiembrie si Sambata, 7 noiembrie

09.30 – 14.00 – workshop

14.00 – 15.00 – pauza

15.00 – 17.30 – workshop

Numar de credite acordate: 14. Diplomele vor fi trimise numai in format electronic.

Va rugam sa urmati pasii de inscriere, iar dupa achitarea facturii aferente biletului, veti primi din partea noastra coordonatele pentru accesul pe platforma Zoom pentru sustinerea cursului. 

Atentie!

ISTT isi rezerva dreptul de a modifica informatiile si programul evenimentelor, in functie de situatiile neprevazute aparute. 

Va multumim, 

Echipa ISTT

_____________________________________________________________________________

Te invitam sa intelegi si sa inveti despre relatiile semnificative si sa dezvolti mai multe abilitati pentru stimularea posibilitatilor de manifestare si vindecare a acestor relatii prin participarea la un workshop formativ interactiv in care sa explorezi aspecte teoretice si practice de baza ale relatiilor cu persoane semnificative din viata noastra din perspectiva psihotraumatologiei.

Acest eveniment iti ofera o serie de informatii si permite formarea de deprinderi pe care sa le folosesti in practica ta, mai ales daca lucrezi intr-un cabinet privat, intr-o scoala, sau institutie medicala.

Evenimentul va avea loc pe 6-7 noiembrie 2020 si se va desfasura online, prin intermediul Zoom.

Acest workshop formativ ofera o prezentare teoretica sustinuta de studii de caz a doua tipuri de traume psihice aparute si manifestate in relatiile semnificative: traumele de atasament si traumele simbiotice (dupa F. Ruppert). Teoriile care stau la baza acestei intelegeri sunt: teoria atasamentului (J. Bowlby), teoria psihotraumatologica (G. Fischer, P. Riedesser, F. Ruppert) si teoria sistemica de familie (M. Bowen, B. Hellinger).

Conform descrierii splitarii personalitatii realizate de Franz Ruppert, exista 3 categorii de structuri psihice rezultate in urma traumatizarii psihice: structuri sanatoase, structuri supravietuitoare si structuri traumatizate. In cadrul acestui workshop, participantii vor intelege specificul acestor structuri si manifestarile acestora la persoanele cu experiente traumatice in relatiile semnificative (relatiile cu parintii, cu partenerii de cuplu, cu copiii, cu prietenii), precum si mecanismul de transmitere transgenerationala a acestora. De asemenea, se vor puncta principalele repere psihoterapeutice cu astfel de persoane. Participantii la workshop vor avea posibilitatea, daca doresc, sa lucreze o experienta traumatica intr-o maniera protectiva sau sa abordeze cazuri din propria practica terapeutica pentru o mai buna intelegere sau/si o abordare terapeutica mai eficienta.

Workshop-ul face parte din seria evenimentelor profesionale promovate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei – ISTT si beneficiaza de credite din partea Colegiului Psihologilor.

Cine poate beneficia de workshop:

Psihologi, psihoterapeuti, consilieri, medici, asistenti sociali, psihopedagogi, pedagogi, profesori, teologi.

Lector: Diana Vasile, PhD, psiholog, psihoterapeut, formator

Diana Vasile este psihoterapeut de trauma, psiholog clinician si cadru didactic universitar cu experienta de peste 20 ani, recunoscut pentru claritatea explicatiilor oferite si a legaturii eficiente dintre teorie si practica. De asemenea, este formator si supervizor in psihoterapie experientiala si in psihoterapii scurte. Interesul sau se centreaza pe analiza procesului traumatic al persoanelor care trec prin experiente adverse de viata si pe stimularea resurselor acelei persoane, cu scopul recuperarii functionarii si sanatatii psihice cat mai rapide si mai stabile. In ultimii 15 ani a obtinut o intelegere profunda si o imbinare originala a teoriei traumatizarii psihice, a principiilor de functionare a relatiilor inter-umane (cu accent pe cea psihoterapeutica) si a celor trei mari orientari psihoterapeutice.

Este membru co-fondator al mai multor asociatii profesionale de psihoterapie din tara (ISTT, SPER; ARTS&CORS; ARTeS, ARPT, APOPS) si presedinte al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

Participarea se poate face DOAR in urma inscrierii online si achitarii biletului. Dupa achitarea facturii, veti primi din partea noastra coordonatele de acces pe platforma Zoom pentru desfasurarea evenimentului. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail la workshop@istt.ro sau la telefon 0737245807 – de LUNI pana VINERI, intre 10.00 si 17.00.

Multumim si va asteptam!

Fii bine cu tine!
Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop ISTT: Traumele de relatie, 6 -7 noiembrie
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
Metoda de Plata:
Discount:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 450 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.