Workshop si prelegere: “Traumele timpurii – Trauma de identitate”
 /  Workshop si prelegere: “Traumele timpurii – Trauma de identitate”
Workshop si prelegere: “Traumele timpurii – Trauma de identitate”

Psihoterapeutul norvegian Marta Thorsheim sustine vineri, 8 aprilie 2016, prelegerea “Traumele timpurii: teoria dezvoltarii identitatii”.
Ea va aborda tematica traumei si a atasamentului timpuriu, precum si modul in care acestea ne pot afecta relatiile cu noi insine, cu ceilalti si cu lumea.

Cine este Marta Thorsheim?

Este trainer in metoda constelatiilor si psihoterapeut de mai bine de 20 de ani. In anul 1990 ea l-a intâlnit pe Bert Hellinger, fondatorul Constelatiilor familiale, iar mai târziu l-a cunoscut pe Franz Ruppert. Intâlnirea cu Franz Ruppert i-a schimbat atât viata personala, cât si pe cea profesionala.

In Norvegia, Marta Thorsheim a pus bazele “Institutului pentru Constelatii si Psihotraumatologie Multigenerationala” (Institute for Constellation and Multigenerational Traumawork) care se concentreaza pe formarea formatorilor, sustinerea de cursuri regulate si workshop-uri in domeniul psihotraumatologiei. La baza tuturor formarilor, cursurilor si workshopurilor pe care le organizeaza Institute for Constellation and Multigenerational Traumawork sta teoria lui Franz Ruppert.

Data prelegerii: Bucuresti, 8 aprilie 2016, intre orele 19.00 si 20.30.
Taxa de participare: 100 de lei, ca donatie pentru ISTT.

Banii strânsi in urma donatiilor la aceasta prelegere vor fi folositi pentru proiectul de cercetare “Experientele traumatice timpurii, rezilienta, personalitate si probleme legate de sanatate in populatia româneasca de adolescenti”, despre care puteti afla detalii aici.

Loc de desfasurare: Hotel International, sala Belvedere.
Pentru inscriere, trimiteti un mail la workshop@istt.ro.

Bine de stiut: Donatia poate fi facuta inclusiv in ziua prelegerii, la fata locului, dar este necesara inscrierea dvs. prealabila.


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Vezi evenimentul video
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop si prelegere: “Traumele timpurii – Trauma de identitate”
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 100 LEI RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.