Workshop “Trauma psihica” – recunoastere si vindecare! Bucuresti,...
 /  Workshop “Trauma psihica” – recunoastere si vindecare! Bucuresti,...
Workshop “Trauma psihica” – recunoastere si vindecare! Bucuresti, martie 2014
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom

Daca doresti sa intelegi si sa inveti mai multe despre durere si suferinta psihica, dar si sa dezvolti mai multe abilitati psihoterapeutice pentru vindecarea traumelor psihice, ai ocazia sa participi la un workshop interactiv care s-a bucurat de un mare succes pana acum in randul psihoterapeutilor si consilierilor.

Succesul s-a datorat imbinarii armonioase a aspectelor teoretice si a celor practice referitoare la bazele domeniului psihotraumatologiei. Acest eveniment faciliteaza conectarea rapida a informatiilor si permite formarea de deprinderi pe care sa le folosesti in practica ta, mai ales daca lucrezi intr-un cabinet privat, intr-o scoala, sau o institutie medicala. In plus, vei obtine si 20 credite din partea Colegiului Psihologilor.

Workshop-ul face parte din seria de evenimente profesionale promovate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei – ISTT.

Cine poate beneficia de workshop:</5>
Psihologi, psihoterapeuti, consilieri, medici, asistenti sociali, psihopedagogi, pedagogi, profesori, teologi.
Trainer:

Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop “Trauma psihica” – recunoastere si vindecare! Bucuresti, martie 2014
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.