Workshop: Trauma psihica – recunoastere si vindecare, Galati, 7-9 iunie
Lectori
-
Diana Vasile
Ph.D., senior clinical psychologist and psychotherapist, lecturer at the Faculty of Psychology and Educational Sciences, University of Bucharest, president ISTT, Romania
- Start07 iunie 2019, 06:30 AM
- End09 iunie 2019, 11:00 AM
- Galati, Parcul pentru Tehnologia Informatiilor, Sala de conferinte, Str. Portului, nr. 23
- 0729269281 - de LUNI până VINERI, între 10.00 si 17.00
- workshop@istt.ro
Vreti sa fiti la curent cu rezultatele celor mai recente cercetari din domeniul psihotraumatologiei? Vreti sa invatati cum sa folositi aceste rezultate in propria dumneavoastra activitate profesionala, fie ca lucrati in cabinete particulare, fie in institutii medicale sau de invatamant? Va invitam sa participati la un workshop interactiv de formare continua despre Trauma psihica, despre cum o recunoastem si despre cum o putem preveni si vindeca.
Evenimentul va avea loc intre 7 si 9 iunie 2019, la Galati. Evenimentul va avea loc la Parcul pentru Tehnologia Informatiilor, in Sala de conferinte (str. Portului, nr. 23).
Acest workshop formativ este unul dintre cele mai importante si mai utile evenimente profesionale oferite si promovate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei pentru profesionistii din domeniile psihologiei, medicinii, asistentei sociale, teologiei, filosofiei si jurnalismului. Este, de asemenea, si cel mai longeviv si cel care s-a bucurat de un mare succes, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara. Care sunt motivele acestei reusite si care sunt beneficiile participarii?
– veti intelege si veti invata multe despre durerea emotionala si suferinta psihica, despre cum influenteaza acestea modul de functionare a psihicului uman, cum se transpune in trairi, ganduri, comportamente, strategii de viata, stiluri relationale;
– veti afla diferenta dintre stres si traumatizare psihica si veti putea face deosebirea dintre evaluarea stresului, evaluarea psihopatologica si evaluarea psihotraumatica;
– veti intelege modul de dezvoltare a psihicului uman, bazat pe experientele adverse, precum si modul in care apar tulburarile (patologiile) fizice si psihice;
– veti dezvolta abilitati de interventie psihologica si abilitati psihoterapeutice pentru ameliorarea tulburarilor fizice si psihice, prin stimularea procesului de vindecare a traumelor psihice,
– veti invata facil, datorita imbinarii armonioase a aspectelor teoretice si a celor practice tocmai datorita abilitatilor si experientei practice si de predare a formatoarei. Stilul folosit faciliteaza conectarea rapida a informatiilor si permite formarea de deprinderi pe care sa le folositi in practica, mai ales daca lucrati intr-un cabinet privat, intr-o scoala, sau o institutie medicala.
– in plus, veti obtine si 23 credite din partea Colegiului Psihologilor din Romania.
Cine poate beneficia de workshop: psihologi aflati pe orice treapta de specializare, psihoterapeuti, consilieri, medici, asistenti sociali, psihopedagogi, pedagogi, profesori, teologi, jurnalisti, orice persoana interesata de dezvoltarea si sanatatea umana.
Lector: Diana Lucia Vasile, PhD, psiholog, psihoterapeut, formator
Diana Vasile este psihoterapeut de trauma, psiholog clinician si cadru didactic universitar cu experienta de peste 20 ani, recunoscut pentru claritatea explicatiilor oferite si a legaturii eficiente dintre teorie si practica. De asemenea, este formator si supervizor in psihoterapie experientiala si in psihoterapii scurte. Interesul sau se centreaza pe analiza procesului traumatic al persoanelor care trec prin experiente adverse de viata si pe stimularea resurselor acelei persoane, cu scopul recuperarii functionarii si sanatatii psihice cat mai rapide si mai stabile. In ultimii 15 ani a obtinut o intelegere profunda si o imbinare originala a teoriei traumatizarii psihice, a principiilor de functionare a relatiilor inter-umane (cu accent pe cea psihoterapeutica) si a celor trei mari orientari psihoterapeutice.
Este membru co-fondator al mai multor asociatii profesionale de psihoterapie din tara (ISTT, SPER; ARTS&CORS; ARTeS, ARPT, APOPS) si presedinte al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.
Datele workshop-ului: 7, 8, 9 iunie 2019
Programul orientativ, între orele 9.30 şi 18.00 vineri şi sâmbătă, iar duminică 9.30 şi 14.00:
9.30 – 11. 00 workshop
11.00 – 11.20 pauza de cafea
11.20 – 13.30 workshop
13.30 – 14.30 pauză de prânz
14.30 – 16.30 workshop
16.30 – 16.50 pauză de cafea
16.50 – 18.00 workshop
Număr de credite: 23
Participarea se poate face DOAR in urma inscrierii online si achitarii biletului. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacte prin e-mail la workshop@istt.ro sau la telefon 0729269281 – de LUNI până VINERI, între 10.00 si 17.00.
Multumim si va asteptam!
Fii bine cu tine!
Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei