Cum devii membru?
 /  Membrii ISTT

IN PREMIERA FILM DOCUMENTAR

Urmareste viata intrauterina a fetilor si impactul perioadei prenatale asupra dezvoltarii umane.

Membrii ISST

Calitatea de membru al asociatiei nu confera in sine certificarea vreunei competente sau atestarea vreunui drept de libera practica.
Membrii asociatiei care au atestat dreptul de libera practica in domeniile de interes se angajeaza sa practice etic si eficient, in spiritul promovarii scopului si obiectivelor asociatiei, si sa respecte normele etice si deontologice elaborate si adoptate de Comisia profesionala a asociatiei.

Membrii Asociatiei sunt:
 • Membrii fondatori

  Sunt persoanele care au participat la infiintarea Asociatiei si figureaza ca atare in actele destinate inregistrarii sale legale. Sunt membri cu drepturi depline, cu drept de vot, semnatari ai Actului constitutiv si nu platesc cotizatie.

 • Membrii aderenti

  Sunt membri fara drept de vot, care prin diferite mijloace sustin material si moral asociatia, fara a desfasura in mod necesar o activitate prevazuta explicit in cadrul acesteia. Ei pot participa la manifestarile si actiunile organizate de asociatie si pot colabora benevol la activitatile acesteia.

 • Membrii activi

  Sunt membri cu drepturi depline, având drept de vot si obligatia de a participa la Adunarea generala (direct, delegat sau in modurile alternative) si de a se implica direct in si a contribui activ si constructiv la realizarea activitatilor asociatiei.

 • Membrii de onoare

  Sunt personalitati cu merite deosebite, care prin activitatea lor au adus o contributie importanta la promovarea si progresul asistentei si interventiilor psihologice si medicale, in domeniile de interes ale asociatiei, si care pot contribui la cresterea prestigiului si a recunoasterii asociatiei.
  Membrii de onoare nu platesc cotizatie, nu au drept de vot si nu pot face parte din Consiliul director.

Parteneri

Din dorinta de oferi servicii de calitate, am dezvoltat parteneriate importante cu companii de incredere din Romania.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.