ISTT is loading!
Articol publicat Cafe Gradiva – Congresul National de Psihotraumatologie...
 /   / Articol publicat Cafe Gradiva – Congresul National de Psihotraumatologie...

Articol publicat Cafe Gradiva – Congresul National de Psihotraumatologie 2011 isi deschide portile la 6 octombrie

Joi, 6 octombrie, la Camera de Comert si Industrie a României, debuteaza prima editie a Congresului National de Psihotraumatologie, cel mai de amploare eveniment dedicat domeniului psihotraumatologiei.

Activitatile CNPT 2011 vor fi deschise de patru seminarii pre-congres, pentru ca vineri, 7 octombrie, peste 130 de specialisti sa fie asteptati sa participe la prima dintre cele trei zile dedicate prelegerilor. Lucrarile plenarei CNPT 2011 vor debuta cu o alocutiune speciala sustinuta de Prof. Univ. Dr. Mihai Anitei, Presedinte al Colegiului Psihologilor din România.

Pe durata celor 4 zile de eveniment, 30 de experti români si internationali vor sustine peste 20 de prelegeri si 17 seminarii, acoperind 3 sectiuni – Clinica, Organizationala si Sociala. Printre temele tratate se numara: abordari generale in psihotraumatologie, impactul traumei asupra relatiilor interpersonale, abordarea traumei psihice la copii, cercetari actuale in lucrul cu trauma psihica, diferite tulburari somatice vazute ca trauma psihica, abordari ale confortului psihologic in organizatii, violenta domestica, instrumente de terapie in lucrul cu trauma psihica, aspecte specifice ale traumei in cadrul anumitor categorii de populatie, traumatizarea secundara a expertilor care lucreaza cu trauma psihica, servicii de asistare a persoanelor care sufera de pe urma traumei psihice.

Citeste intreg articolul pe: https://www.cafegradiva.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne