ISTT is loading!
Artcol publicat pe Editura Herald – Editura Herald te invita la Conferinta...
 /   / Artcol publicat pe Editura Herald – Editura Herald te invita la Conferinta...

Artcol publicat pe Editura Herald – Editura Herald te invita la Conferinta Internationala de Psihotraumatologie (CiNPT), editia a III-a

Conferinta Fii Bine cu Tine, de Acum! ‐ editia a 3‐a
Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) anunta organizarea celei de‐a treia editii a conferintei Fii Bine cu Tine!, care va avea loc in Bucuresti, pe 4 octombrie 2015.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa faca fata mai bine dificultatilor vietii si celor care doresc sa faca o schimbare, sa relationeze mai bine cu ele insele si cu persoanele semnificative, sa aduca un plus de calitate vietii lor, ca individ, in cuplu sau in familie. De asemenea, sunt invitati sa participe toti cei care isi doresc cunoastere de calitate in termeni ce pot si intelesi si, cu atat mai important, aplicati ulterior in viata de zi cu zi.

ISTT a initiat conferinta Fii bine cu tine pentru a oferi oamenilor prilejul de a descoperi cum sa‐si faca viata mai buna colaborand cu psihologi specializati in lucrul cu trauma. Astfel, pentru a raspunde multiplelor nevoi de intelegere, autocunoastere si de crestere personala, fiecare editie abordeaza o alta tematica. Anul acesta conferinta se intituleaza Fii Bine cu Tine, de Acum!, temele abordate fiind unele de interes actual, precum: ce strategii putem adopta pentru a ne accepta propriile vulnerabilitati si pentru a ne descoperi resursele, cum sa actionam atunci cand ne simtim neajutorati, lipsiti de putere ori in situatii fara iesire si de ce este divortul o experienta traumatica si cum l‐am putea transforma intr‐una „sanatoasa”.

„Misiunea Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este sa contribuie in mod profesionist la imbunatatirea calitatii vietii tuturor celor care traverseaza experiente stresante si traumatizante. De aceea, conferinta „Fii Bine cu Tine, de Acum!” vine in sprijinul celor care doresc sa afle tehnici si strategii de preventie si reparatie a efectelor vizibile si mai putin vizibile ale experientelor dureroase (cum ar fi fricile, vinovatia, blocajele, dificultatile de comunicare, conflictele), intrucat doar aceasta preventie si reparatie asigura un nivel inalt al sanatatii si al starii noastre de bine, stare de bine ce duce la imbunatatirea relatiilor cu noi insine si cu cei din jur.”, declara Diana Vasile, presedinta Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

 

Citeste intreg articolul pe: www.edituraherald.ro

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne