Articol publicat pe CulturaLife – Fii bine cu tine in cuplu
 /   / Articol publicat pe CulturaLife – Fii bine cu tine in cuplu

Articol publicat pe CulturaLife – Fii bine cu tine in cuplu

Cât dureaza pasiunea intr-un cuplu? Cel mult trei ani, spun studiile. Şi ce faci când se stinge flacara iubirii?

Cum iti mai faci timp pentru perechea ta când vine copilul? Ce faci cu relatia care s-a transformat intr-o rutina fada? Afla de la psihologi cu experienta cum poti mentine o casnicie sigura, calda si aducatoare de impliniri.

In perioada 31 martie – 4 aprilie, sunteti invitati in Libraria Carturesti-Verona din Bucuresti la intâlnirile Fii bine cu tine in cuplu. Incepând de la orele 18.30, de luni pâna vineri, vei putea afla de la psihoterapeutii invitati cum sa te certi „ca la carte”, ce sa faci când infidelitatea se strecoara in cuplu, cum sa cultivi o relatie durabila, cum sa impaci rolul de parinte cu cel de partener romantic si in ce fel poti sa vorbsti cu umor despre capriciile iubirii.
Fii bine cu tine in cuplu este un eveniment organizat de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) in colaborare cu Editura Trei si Librariile Carturesti.
Intrarea la evenimente este libera!

Citeste intreg articolul pe: http://www.culturalife.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne