ISTT is loading!
DIGI24 – Sentimentul de vinovatie apare la supravietuitorii tragediei....
 /   / DIGI24 – Sentimentul de vinovatie apare la supravietuitorii tragediei....

DIGI24 – Sentimentul de vinovatie apare la supravietuitorii tragediei. Sfaturile unui psiholog

„Acestora le recomand sa se centreze pe ceea ce au putut sa faca si pe ceea ce pot sa faca de acum incolo pentru toti cei care se afla in aceasta situatie.

Sentimentele sunt mai usor de exprimat daca ne centram pe ceea ce se intâmpla acum. Și sa normalizam acest sentiment de vina. Nu este ceva neobisnuit. Știm ca apare natural acest sentiment de vinovatie”, a explicat Diana Vasile.

Citeste intreg articolul pe: http://www.digi24.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne