ISTT is loading!
Articol publicat pe EVZ – SOLIDARITATE pentru victimele exploziei...
 /   / Articol publicat pe EVZ – SOLIDARITATE pentru victimele exploziei...

Articol publicat pe EVZ – SOLIDARITATE pentru victimele exploziei din club Colectiv

„Mai multe institutii de stat si particulare vin in ajutorul victimelor incendiului de la clubul Colectiv. De la medicamente si ajutor medical, pâna la consiliere psihologica gratuita.

Afla cum poti sa primesti ajutor. De asemenea, Primaria Capitalei anunta ca asigura locurile de veci si cheltuielile de inmormântare pentru cele 27 de persoane care si-au pierdut viata in urma tragediei.”
Citeste intreg articolul pe: http://www.evz.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne