ISTT is loading!
Articol publicat pe Mind Education Health – Atelier: Fii bine cu...
 /   / Articol publicat pe Mind Education Health – Atelier: Fii bine cu...

Articol publicat pe Mind Education Health – Atelier: Fii bine cu tine in cuplu

Ajunsa la a treia editie, seria de ateliere “Fii bine cu tine in cuplu” te invita sa reflectezi la mecanismele relatiei tale de cuplu,

la echilibrul dintre apropiere si separare, la indoielile care ”sapa” la fundatia mariajului sau la felul in care poat fi negociat un respect reciproc al diferentelor si nevoilor membrilor cuplului.

Cum putem sa ne gasim fericirea in cuplu, alaturi de barbatul pe care il iubim si care ne iubeste? Cum sa nu simtim ca dam prea mult si primim prea putin? Ce bariere sunt in sufletul si mintea unei femei pentru o viata linistita si fericita in cuplu? Toate acestea vor fi discutate in cadrul atelierului sustinut de Domnica Petrovai, vineri, 30 septembrie, incepând cu ora 18.30, libraria Carturesti Cluj. Intrarea este libera iar cartile de psihologia cuplului publicate de Editura Trei au o reducere de 25%.
Va asteptam!

Sursa: http://www.mindeducation.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne