ISTT is loading!
ISTT – Fii bine cu tine la locul de munca!
 /   / ISTT – Fii bine cu tine la locul de munca!

ISTT – Fii bine cu tine la locul de munca!

„Când tumultul de la serviciu ne invadeaza viata personala, când deadline-urile dau buzna peste timpul nostru liber, iar energia ia absenta tocmai când e momentul sa petrecem macar o ora cu ai nostri, acasa, când, din pricina obosealii fizice si psihice de la job, pâna si o iesire in oras cu prietenii devine un efort, iar “n-am chef nici sa ma dau jos din pat” capata proportii de rutina, cum stim ca ceea ce experimentam mai e normalitate? Cum facem separarea dintre firesc si o posibila hartuire psihologica la serviciu?

Despre mobbing, cum i se mai spune acestui fenomen, puteti afla mai multe de la Conferinta “Fii Bine cu Tine la Locul de Munca!”, organizata in premiera pe aceasta tema, de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT), in parteneriat cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti. Duminica, 20 noiembrie, chiar la sediul facultatii, intre orele 9:00 si 14:00, trei psihologi de la ISTT vor aborda acest subiect sensibil, atât prin efectele pe care le are in viata personala, cât si prin capacitatea lui de a se ascunde sub masca bine realizata a normalizarii si a generalizarii. Sub pretexte menite sa ne incurajeze, de tipul: „toata lumea trece prin asta”, „e firesc sa nu mai am vlaga, doar muncesc mult” etc., e posibil sa se fi instalat hartuirea psihologica la locul de munca. Cât de toxica poate fi aceasta, care sunt pericolele la care ne expune, cum o putem recunoaste si, mai ales, ce putem face pentru a ne proteja – sunt intrebari ale caror raspunsuri ne pot ajuta sa ne imbunatatim viata.”

Citeste intreg articolul pe http://www.erd.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne