ISTT is loading!
Conf. univ. Dr. Diana Vasile si Totul despre mame – Fii bine cu tine,...
 /   / Conf. univ. Dr. Diana Vasile si Totul despre mame – Fii bine cu tine,...

Conf. univ. Dr. Diana Vasile si Totul despre mame – Fii bine cu tine, de acum!

 

Despre ce vom vorbi la conferinta Fii bine cu tine, de acum!

„Ne mai desparte o saptamâna pâna la cea de-a treia editie a conferintei Fii bine cu tine, de acum! organizata de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei. Am stat de vorba cu psihologii pe care ii vei intâlni duminica, 4 octombrie 2015: Diana Vasile, Diana Frazzei, Diana Gavajuc, Iulia Ciorbea si Catalin Nedelcea, despre câteva subiecte care, odata elucidate, ne pot schimba viata.”
Diana Vasile, presedinte ISTT

Conferinta Fii bine cu tine, de acum! a ajuns la editia a treia. De unde a plecat aceasta initiativa si ce urmareste ISTT prin aceste evenimente?
Diana Vasile: Conferinta Fii bine cu tine, de acum! isi propune sa aduca noi raze de lumina in vietile oamenilor care cauta raspunsuri si solutii la intrebari despre succes si esec, la dificultati si invatare, la relatii si complicatiile lor. Este vorba de a aduce cunostintele de psihologie in viata de zi cu zi si a le pune la lucru in beneficiul nostru. Fiecare dintre noi trece prin experiente dificile si nu avem mereu claritatea si posibilitatea de a gasi calea cea mai potrivita de traversare a acestora. Iar când cei dragi noua, partenerii, copiii, prietenii sunt si ei implicati, atunci dificultatea este cu atât mai mare.

Initiativa a plecat de la preocuparile si bucuria mea si a echipei Institutului de a contribui intr-un mod deschis, relaxant, direct la informarea publicului adult despre ce ofera stiinta psihologiei pentru cresterea calitatii vietii si, mai ales, a bucuriei de viata.

Citeste intreg articolul pe: http://www.totuldespremame.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne