ISTT is loading!
Articol publicat pe Carturesti – Fii bine cu tine in cuplu: o noua...
 /   / Articol publicat pe Carturesti – Fii bine cu tine in cuplu: o noua...

Articol publicat pe Carturesti – Fii bine cu tine in cuplu: o noua editie in septembrie

 

Ma iubeste? Nu ma mai iubeste? Am intrat oare pe un ”teren minat”? E momentul potrivit sa discut cu partenerul despre asta? Cine câstiga din lupta pentru putere? Oare va ramâne lânga mine pentru tot restul vietii?

Acestea sunt doar o mica parte din preocuparile si incertitudinile pe care tindem sa le alungam din minte imediat ce ne vin in gând.

Ajunsa la a treia editie, seria de ateliere Fii bine cu tine in cuplu iti ofera un prilej pentru regasirea de sine si pentru a reflecta la aceste indoieli si nesigurante. Discutând cu psihologii si psihoterapeutii invitati, vei putea sa-ti recunosti cu sinceritate nevoile personale din cadrul cuplului, sa te cunosti mai bine si sa intelegi mai clar ce ”rol” joci tu in povestea ta de dragoste si cât anume din scenariul cuplului tau vine de fapt din trecut (din proiectiile propriilor parinti sau din traumele transgenerationale trecute sub tacere).

Plecând de la cazuri din cabinet, dar si de la studii recente dedicate psihologiei familiei si cuplului, psihologi si psihoterapeuti din cinci orase (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Brasov) te invita sa reflectezi la mecanismele relatiei tale de cuplu, la echilibrul dintre apropiere si separare, la indoielile care ”sapa” la fundatia mariajului sau la felul in care poate fi negociat un respect reciproc al diferentelor si nevoilor membrilor cuplului.

Atelierele ”Fii bine cu tine in cuplu” sunt organizate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) in colaborare cu Editura Trei si sunt gazduite de Librariile Carturesti.

Intrarea este libera, iar cartile de psihologia cuplului publicate de Editura Trei au o reducere de 25%.

Citeste intreg articolul pe: http://blog.carturesti.ro

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne