ISTT is loading!
Anunt – Suport psihologic gratuit pentru cadrele medicale de la Terapie...
 /   / Anunt – Suport psihologic gratuit pentru cadrele medicale de la Terapie...

Anunt – Suport psihologic gratuit pentru cadrele medicale de la Terapie Intensiva Nou Nascuti si ATI – Boli Infectioase

Dragii noștri,

Institutul nostru a înființat pentru această perioadă două grupuri de sprijin formate din terapeuții noștri, pentru medicii de la Terapie Intensivă (ATI). Există în acest moment un grup de terapeuți ISTT care poate oferi suport tuturor cadrelor medicale de la Terapie Intensiva Nou Nascuti (în parteneriat cu „Asociația Unu și Unu”), dar și un grup de terapeuți ISTT care oferă sprijin cadrelelor medicale de la ATI din secțiile de boli infecțioase. Serviciile de consiliere și suport psihologic sunt gratuite și vor fi oferite ONLINE sau telefonic.

Vă rugăm nu ezitați să ne contactați dacă considerați că vă putem ajuta în orice fel, iar pentru orice informații ne puteți scrie pe adresa asistare@istt.ro sau ne puteți trimite numărul dvs. de telefon prin mesaj privat, direct pe facebook, și vă vom contacta noi.

Vă încurajăm ca acest mesaj să ajungă la toți colegii care au nevoie.

 

Vă mulțumim pentru efortul dvs. și vă asigurăm de tot suportul nostru!
Echipa ISTT

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne