ISTT is loading!
Cum intelegem si crestem rezilienta in cuplu si familie – 07.06.2024
 /  Cum intelegem si crestem rezilienta in cuplu si familie – 07.06.2024
Cum intelegem si crestem rezilienta in cuplu si familie – 07.06.2024
Lectori
 • Monica Lespezanu
  consilier psihologic specialist/psihoterapeut practicant specialist

Workshop-ul ,,Atentie! Drum cu prioritate!” isi propune sa surprinda dinamica vietii de cuplu si de familie in contextul „miscator” al vietii si modul in care putem creste rezilienta in acest microsistem.

Cu totii ne dorim o relatie sigura, solida, de lunga durata, o familie echilibrata, copii fericiti insa drumul pe care il pornim la inceput pare sa ne dezvaluie pe parcurs multe experiente si provocari care fie destabilizeaza si zdruncina relatia/ familia noastra, fie o dezvolta si aduce crestere si satisfactie pentru toti membrii.

 • Ce le face pe unele cupluri si familii sa ajunga la destinatie, iar pe altele sa ramana „in pana” pe drum? Sau chiar sa abandoneze traseul configurat la inceput?
 • Care sunt semnele care anunta „teren accidentat” sau „drum in lucru?”
 • Cum sa facem ca drumul ales impreuna sa fie unul cu prioritate pentru noi?
 • Cum putem evita coliziunile grave?
 • Care sunt capacitatile, fortele si resursele cuplului si familiei de a trece prin aceste incercari de calatorie?

Sunt intrebari care isi vor gasi raspuns in workshop si care, totodata, invita la reflectie. Si, cum e important a lua in seama dovezile stiintifice, vom afla ce spun cercetarile actuale in acest domeniu si vom evidentia factorii rezilientei in cuplu si in familie.

Vineri, 7 iunie 2024, incepand cu ora 17.00, timp de 3 ore, Monica Lespezanu va asteapta sa va imbarcati impreuna in calatoria anuntata!

Detaliile evenimentului “Atentie! Drum cu prioritate! Cum intelegem si crestem rezilienta in cuplu si familie”:

 • Program: 7 iunie, intre 17.00 si 20.00; prezentare interactiva, 2 ore, pauza 15 minute, sesiune de intrebari si raspunsuri 45 min.
 • Desfasurare: HIBRID (pe platforma Zoom) sau fizic – Sediul ISTT – str. Giacomo Puccini, nr. 8A, etaj 1, sector 2
 • Numar maxim de participanti: 30
 • Costul biletului: 250 lei/ persoana (TVA inclus) sau 400 lei/ cuplu (TVA inclus).

 Politica de rambursare: pretul biletului nu este rambursabil. Organizatorul evenimentului poate lua in considerare cazurile exceptionale sau urgentele, printr-o analiza care va tine cont de caracteristicile fiecarui caz in parte.


BRE
Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
BRE
Vrei sa participi in sala sau online?
Acest eveniment se va desfasura in format hibrid: atat in sala, cat si online, prin intermediul platfomei ZOOM. Te rugam sa optezi pentru varianta potrivita tie.
BRE
Participa la evenimentul: Cum intelegem si crestem rezilienta in cuplu si familie – 07.06.2024
Facturare:
Metoda de Plata:
Discount:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 250 RON (TVA inclus)

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :
SuccessURL* :


 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne